- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
16 marca 2014, 08:11
Czy kasza jaglana zalana wrzatkiem i pozostawiona do napecznienia jest gotowa do spożycia? Czy trzeba ja ugotować by moc ja jeść? chyba nie, prawda?
16 marca 2014, 10:32
Kaszę kus kus zalewa się tylko wrzątkiem i odstawia na 5 minut aż napęcznieje. Więc może zacznij jeść kus kus? Jaglaną trzeba gotować ale te gotowanie to zaledwie 15 minut, więc nie długo.
16 marca 2014, 10:37
Kaszę kus kus zalewa się tylko wrzątkiem i odstawia na 5 minut aż napęcznieje. Więc może zacznij jeść kus kus? Jaglaną trzeba gotować ale te gotowanie to zaledwie 15 minut, więc nie długo.
Kuskus nie dla mnie, z weglowodanow jem tylko kasze gryczana, czasem jaglana, quinoa i bardzo rzadko ryż.
Jesli bede chciala bez gotowania to musze kupic płatki jaglane.
Edytowany przez 8242c47786798d731de308cdebc75f26 16 marca 2014, 10:39
16 marca 2014, 10:38
A dlaczego nie? Przecież ona jest bardzo podobna w smaku do jaglanej. Próbowałaś? :)
16 marca 2014, 10:40
jadłam kiedys, ale od dłuższego czasu nie jem zbóż