- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
13 marca 2014, 14:13
Dziewczyny! Stosuje diete be diet, mam w przepisach sporo żarełka z puszki (fasola konserwowa, groszek kons., kukurydza kons., tuńczyk w sosie własnym) i mam pewien problem. Mianowicie puszka załózmy zawiera 250g czegoś a ja mam np. w jednym daniu 40g., nastepne danie z taka iloscia tego skladnika mam np za 3 dni .. JAK PRZECHOWYWAC TAKIE JEDZENIE???? W SENSIE JAK DŁUGO MOGĘ TRZYMAC JE W LODÓWCE PRZEŁOŻONE DO SZKLANEGO BĄDŹ PLASTIKOWEGO POJEMNIKA??? Pomóżcie ;)
Edytowany przez dapo9 13 marca 2014, 14:34
13 marca 2014, 19:40
Żarcie z puszki to syf i nie chodzi nawet o to, jak jest przygotowywane, ale o to co z opakowania przechodzi do żywności. Nie polecam w ogóle...