Temat: Warzywka na patelnię :)

Jutro mam zamiar zjeść na obiad warzywka na patelnię
Dobre są i wogóle, ale nie wiem, czy pod czas diety można je jeść ? Bo słyszałam, że to niezdrowe i bardzo kaloryczne, chodź ja uważam inaczej .
Robione na parze są świetne
Ja gotuję je na parze. Ale zawsze czytaj skład - słyszałam, że niektóre są już podsmażane przed zamrożeniem i jest w nich dużo tłuszczu - i kupuj mieszanki bez ziemniaków. Poza tym jezeli nie smażysz ich na sporej ilości tłuszczu to będzie ok, na pewno nie utuczą :)

Jedna z ważniejszych zasad odchudzania po diecie nie wracamy do starych nawyków żywieniowych ! I stopniowo wprowadzamy do naszego jadłospisu dodatkowe kalorie / z diety np. 1000kcal przejść do 1800 nie mozemy z dnia na dzień - trzeba przyzwyczajać organizm i nasz metabolizm !

Najlepsze są te z biedronki! uwielbiam je!

Według mnie mimo, że jest tam ziemniak i kukurydza nie są one tuczące. Warzywa w ogóle nie są tuczące! Są idealne na każdy posiłek. Ja jej jem na śniadanie, obiad i kolacje... kiedy tylko mam ochotę!
a ja właśnie zrobiłam sobie warzywa na patelni na masełku :) i 2 paluszki rybne na oleju :)
o to moje ulubione te na gorze hehe ;* !
Ja warzywa na patelnię zawsze robię na parze (: Megadawka zdrowia.
na patelni bez tłuszczu a już gotowe na talerzu polewam oliwa z oliwek albo olejem z pestek winogron:)

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.