18 listopada 2010, 20:06
Jutro mam zamiar zjeść na obiad warzywka na patelnię
Dobre są i wogóle, ale nie wiem, czy pod czas diety można je jeść ? Bo słyszałam, że to niezdrowe i bardzo kaloryczne, chodź ja uważam inaczej .
- Dołączył: 2007-01-28
- Miasto:
- Liczba postów: 1947
19 listopada 2010, 09:07
Robione na parze są świetne
- Dołączył: 2007-09-10
- Miasto: Wrocław
- Liczba postów: 610
19 listopada 2010, 09:54
Ja gotuję je na parze. Ale zawsze czytaj skład - słyszałam, że niektóre są już podsmażane przed zamrożeniem i jest w nich dużo tłuszczu - i kupuj mieszanki bez ziemniaków. Poza tym jezeli nie smażysz ich na sporej ilości tłuszczu to będzie ok, na pewno nie utuczą :)
19 listopada 2010, 10:30
Jedna z ważniejszych zasad odchudzania po diecie nie wracamy do starych nawyków żywieniowych ! I stopniowo wprowadzamy do naszego jadłospisu dodatkowe kalorie / z diety np. 1000kcal przejść do 1800 nie mozemy z dnia na dzień - trzeba przyzwyczajać organizm i nasz metabolizm !
- Dołączył: 2006-01-14
- Miasto: Kos
- Liczba postów: 394
19 listopada 2010, 13:30
Najlepsze są te z biedronki! uwielbiam je!
Według mnie mimo, że jest tam ziemniak i kukurydza nie są one tuczące. Warzywa w ogóle nie są tuczące! Są idealne na każdy posiłek. Ja jej jem na śniadanie, obiad i kolacje... kiedy tylko mam ochotę!
19 listopada 2010, 14:26
a ja właśnie zrobiłam sobie warzywa na patelni na masełku :) i 2 paluszki rybne na oleju :)
19 listopada 2010, 14:27
o to moje ulubione te na gorze hehe ;* !
- Dołączył: 2010-04-17
- Miasto: Białystok
- Liczba postów: 536
19 listopada 2010, 14:37
Ja warzywa na patelnię zawsze robię na parze (: Megadawka zdrowia.
Edytowany przez WoXiHuanNi 19 listopada 2010, 14:37
- Dołączył: 2006-11-14
- Miasto: Leszno
- Liczba postów: 11573
19 listopada 2010, 16:15
na patelni bez tłuszczu a już gotowe na talerzu polewam oliwa z oliwek albo olejem z pestek winogron:)