18 listopada 2010, 20:06
Jutro mam zamiar zjeść na obiad warzywka na patelnię
Dobre są i wogóle, ale nie wiem, czy pod czas diety można je jeść ? Bo słyszałam, że to niezdrowe i bardzo kaloryczne, chodź ja uważam inaczej .
- Dołączył: 2010-10-24
- Miasto: Sopot
- Liczba postów: 1893
18 listopada 2010, 20:11
ja przed wakacjami byłam na diecie i często na obiad jadłam warzywa na patelnie ale robiłam je na patelni teflonowej bez dodatku tłuszczu ;) w sumie schudłam wtedy ok 13kg ;) niestety efekt utrzymał się tylko 2 miesiące po diecie a potem było wielkie jojo..
- Dołączył: 2010-10-26
- Miasto: Paryż
- Liczba postów: 446
18 listopada 2010, 20:11
Warzywa na patelnie niezdrowe? Ja robię je najpierw na wodzie, a potem gdy woda juz odparuje dodaje troszke masełka i przyprawy. Pycha. Jedz smiało, bo to samo zdrowie (przynajmniej moim zdaniem).
- Dołączył: 2010-10-24
- Miasto: Sopot
- Liczba postów: 1893
18 listopada 2010, 20:12
Jeśli chodzi o wage startowałam wtedy z tej samej co Ty - 65kg i wzrostu też mam prawie tyle samo bo 163cm. ;)
- Dołączył: 2010-10-24
- Miasto: Sopot
- Liczba postów: 1893
18 listopada 2010, 20:27
wszystko co schudłam.. teraz zaczynam od początku.. ale nie martw się, według mnie to nie wina tych warzyw :P poprostu przez wakacje sobie poszalałam, codziennie jakieś wyjścia, a tam wiadomo niezdrowe żarcie albo alkohol, a ja nie miałam żadnego umiaru..
18 listopada 2010, 20:28
wow warzywa na patelnie tucza? ale brednie. 100gram tego to tylko 30 kalorie, ja jem 300gram plus 50 gram ryzu - 200 kcal, razem okolo 300 kcal - bardzo sycący i zdowy posilek a od 300 kalorii i to od warzyw sie nie utyje.
Edytowany przez agatioszka 18 listopada 2010, 20:28
18 listopada 2010, 20:48
w sumie spotkałam się z kilkoma rodzajami "warzyw na patelnię" xD
Jedne to bardziej na podstawie marchwi, fasoli a inne takie ziemniaczane, więc w sumie to zależy które,
Ale uważam, że nie powinno tuczyć a wręcz przeciwnie ; )
- Dołączył: 2010-09-17
- Miasto: Szczecin
- Liczba postów: 5242
18 listopada 2010, 21:06
Jak sie je zrobi na tonie oleju to wtedy tucza,w przeciwnym wypadku nie
- Dołączył: 2006-05-18
- Miasto: Efate
- Liczba postów: 3389
18 listopada 2010, 21:21
Ja te warzywa gotuję na parze. Trochę przypraw i są bardzo smaczne. Nie jadam smażonego.