- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
26 stycznia 2014, 22:16
27 stycznia 2014, 11:07
Ja samodzielnie wypiekam chleb 100% razowy, pełnoziarnisty, więc tak mi smakuje, że szkoda mi go przeznaczać na kanapki. Często jem go samego lub jako właśnie dodatek do czegoś: do serka wiejskiego, twarożku, jogurtu, aby czuć jego smak ;-)
Ale jeśli już jem kanapki, to z:
- jajkiem ugotownanym na twardo, obsypane pieprzem ziołowym (bez majonezu);
- twarogiem zmieszanym z odrobiną jogurtu i świeżymi ziołami: szczypiorkiem, natką, koperkiem;
- z pomidorem posypanym suszoną bazylią (smakowity duet !);
- czasami z żółtym serem;
- z makrelą wędzoną.
Nie używam masła, bo nie przepadam za nim.