- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
15 stycznia 2014, 12:33
15 stycznia 2014, 17:37
zanim go wciagniesz trzepnij go na papierowy recznik. Reczniczek wciagnie nadmiar tluszczu i w ten sposob straci z 100 kalorii ;) Masz racje w 100% schabowy bez panierki to nie schabowy ;)sprobuje,dzieki..smaz na masle klarowanym ,nie wsiąka w potrawe i jest zdrowe ,i mała ilosc starcza do smazenia;Dnie,bo wtedy to juz nie jest schabowy:(Zawsze można zjeść schaboszczaka bez panierki :)800.? o ja pierdziele,bylam zupelnie nieswiadoma....zero schabowych od dzis!..... jestem w szoku!