- Dołączył: 2014-01-09
- Miasto: słopnice
- Liczba postów: 12
10 stycznia 2014, 21:11
mam mały problem od dłuzszego czasu jem otręby owsiane zawsze dwie łyzki zawsze na wieczór i nie traktuje tego jako posiłek tylko zazwyczaj jem dwie łyzki na "sucho" i przepijam to dużą ilościa wody i kłade się spac i tak robie codziennie. Troche czytałam na ten temat w necie i niektórzy dodaja otreby do posiłku i zazwyczaj jedza je rano i teraz jestem troche skołowana czy mój sposób jest własciwy ...
- Dołączył: 2014-01-09
- Miasto: słopnice
- Liczba postów: 12
11 stycznia 2014, 10:56
a znacie moze jakieś fanje sprawdzone przepisy z użyciem otrąb?:)
- Dołączył: 2013-09-14
- Miasto: Katowice
- Liczba postów: 2858
12 stycznia 2014, 16:13
ja dodaje do porannej owsianki
12 stycznia 2014, 17:40
Otręby - do owsianki (właściwie każdej kaszy na śniadanie), serka wiejskiego, jogurtu. Można użyć zamiast mąki do omletu/placków, ale mnie zdecydowanie bardziej smakują te mączne.
- Dołączył: 2013-11-30
- Miasto: Warszawa
- Liczba postów: 106
14 stycznia 2014, 20:23
19goya92 napisał(a):
mam mały problem od dłuzszego czasu jem otręby owsiane zawsze dwie łyzki zawsze na wieczór i nie traktuje tego jako posiłek tylko zazwyczaj jem dwie łyzki na "sucho" i przepijam to dużą ilościa wody i kłade się spac i tak robie codziennie. Troche czytałam na ten temat w necie i niektórzy dodaja otreby do posiłku i zazwyczaj jedza je rano i teraz jestem troche skołowana czy mój sposób jest własciwy ...
Sądzę że twój sposób na otręby jest właściwy.