- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
20 sierpnia 2013, 15:24
Proteinowa bułka fit (ok. 65g):
Skład ciasto: woda, gluten pszenny (18%) mąka sojowa (11%), mączka sojowa (6%), pełnoziarnista mąka pszenna (5%), siemię lniane, mąka żytnia, nasiona słonecznika, drożdże, nasiona sezamu, sól jodowana, jabłko, palony słód mąki jęczmiennej, mielony kminek, kolendra, anyż
Dekoracja: żółte siemię lniane, mąka kukurydziana, groch, otręby
Wartości odżywcza 100 g produktu:
KJ 1095,9
Kcal 261,8
Białko 25,98g
Węglowodany 10,7g
Tłuszcze 9,1g
Proteinowy chleb fit (ok. 400g):
Ciasto: woda, gluten pszenny(16,3%), mąka sojowa (9,6%), mączka sojowa (5,5%), nasiona lnu, pełnoziarnista mąka pszenna, ziarna słonecznika, mąka żytnia, nasiona sezamu, drożdże, sól jodowana, jabłko, palony słód jęczmienny
Wartości odżywcza 100 g produktu:
KJ 862
Kcal 206
Białko 23,3g
Węglowodany 9,1g
Tłuszcze 8,6g
20 sierpnia 2013, 17:07
Wartość energetyczna w 100 g: | 217,00 kcal |
Białko w 100 g: | 25,00 g |
Węglowodany w 100 g: | 6,00 g |
Tłuszcz w 100 g: | 11,00 g |
20 sierpnia 2013, 17:09
20 sierpnia 2013, 18:19