- Dołączył: 2010-11-21
- Miasto: Łódź
- Liczba postów: 3032
5 kwietnia 2013, 22:35
Kto je, kto lubi?:D u nas to jest przysmak :) na kwasno czy na słodko?:D
Ale podejrzewam że mało kto jada:D
Skład: Krew z kaczki mąka śmietana i jedzonko jak tralalala:D + makaronik :D
- Dołączył: 2012-05-04
- Miasto:
- Liczba postów: 328
6 kwietnia 2013, 12:28
Starzec. napisał(a):
Z ciekawości, gdzie można kupić krew na tą zupę? Oo Nigdy nie widziałam czegoś takiego w sklepie.
w drobiarskich sklepach sprzedają normalnie
- Dołączył: 2013-03-26
- Miasto: Kraina Deszczowców
- Liczba postów: 558
6 kwietnia 2013, 12:38
zdarza mi sie jesc serduszka i kaszanke, ale wizja czerniny jakos mnie nie kreci
- Dołączył: 2010-11-21
- Miasto: Łódź
- Liczba postów: 3032
6 kwietnia 2013, 13:02
manru napisał(a):
śmieszą mnie trochę delikatne panie, które jako komentarz wpisują jakże delikatne"rzygam!":D:D
A tak naprawde gdyby spróbowały to by im uszy dęba staneły ze smaku :D
- Dołączył: 2009-03-11
- Miasto: Kopenhaga
- Liczba postów: 408
6 kwietnia 2013, 13:29
Pyszna zupa :) Uwielbiam :) Szczególnie w wersji na kwaśno. Szkoda tylko że tak rzadko mam okazję ją jeść. Ale chyba nie odważyła bym się sama jej przyrządzić :/