- Dołączył: 2013-01-04
- Miasto: Wrocław
- Liczba postów: 71
11 stycznia 2013, 20:56
Dobry wieczór wszystkim.
Mam do was pytanie. Cały dzień, a nawet 2 dni, chodzi za mną chleb maczany w jajku. Znacie może jakieś jego wersje miej tłuczce, na czym smażyć może albo coś podobnego w smaku a zdrowsze. No i jak tak bardzo mi się chce tej jednej kromki to w jakiej porze dnia zjeść aby od tego tłustego żołądek nie bolał. W dzieciństwie uwielbiałam ten przysmak.
12 stycznia 2013, 12:47
Niekoniecznie trzeba je od razu topić w oleju/maśle,przecież można na teflonie bez tłuszczu.A próbowałyście może chlebek razowy do tego?
Edytowany przez whitedress 12 stycznia 2013, 12:47
- Dołączył: 2010-01-30
- Miasto: Słupsk
- Liczba postów: 22630
12 stycznia 2013, 12:59
Wczoraj na śniadanie robiłam chleb w jajku.
Na suchej teflonowej patelni.
Wcale tłuste nie było.