Temat: Chleb w jajku

Dobry wieczór wszystkim.
Mam do was pytanie. Cały dzień, a nawet 2 dni, chodzi za mną chleb maczany w jajku. Znacie może jakieś jego wersje miej tłuczce, na czym smażyć może albo coś podobnego w smaku a zdrowsze. No i jak tak bardzo mi się chce tej jednej kromki to w jakiej porze dnia zjeść aby od tego tłustego żołądek nie bolał. W dzieciństwie uwielbiałam ten przysmak.
Niekoniecznie trzeba je od razu topić w oleju/maśle,przecież można na teflonie bez tłuszczu.A próbowałyście może chlebek razowy do tego?
Wczoraj na śniadanie robiłam chleb w jajku.
Na suchej teflonowej patelni.
Wcale tłuste nie było.
Pasek wagi

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.