- Dołączył: 2012-10-26
- Miasto: Kraków
- Liczba postów: 726
5 listopada 2012, 09:53
Hej dziś będę robiła na obiad makaron z łososiem i szpinakiem zastanawiam się co dodać zamiast śmietany, mam śmietane 10% ale wolałabym zastąpić ją czymś innym..czy serek naturalny (homogenizowany) się nada? bo jak stosowałam zwykły jogurt naturalny to się niestety ściął .. potem sos robi się kwaskowaty :)
- Dołączył: 2009-05-29
- Miasto: Kielce
- Liczba postów: 2660
5 listopada 2012, 10:45
moze wymieszaj w proporcji 1:1 śmietane z jogurtem naturalnym
- Dołączył: 2010-09-27
- Miasto: Brussel
- Liczba postów: 13213
5 listopada 2012, 10:48
Raz na jakis czas smietana nie zaszkodzi , wrecz przeciwnie
- Dołączył: 2012-08-31
- Miasto: Poznań
- Liczba postów: 17
5 listopada 2012, 11:00
a może po prostu kilka łyżek mleka?
- Dołączył: 2012-10-26
- Miasto: Kraków
- Liczba postów: 726
5 listopada 2012, 14:04
też mi się wydaje że jogurt grecki zda egzamin ;)