- Dołączył: 2006-04-25
- Miasto: Poznań
- Liczba postów: 3686
15 października 2012, 13:31
zapisalam na fitness. chcialabym chodzic codziennie-czasem na zajecia grupowe,a czasem np. tylko na godzinke na bieznie. chodze od razu po pracy w zwiazku z czym nie jem obiadu w domu. zjesc cos musze, bo w przeciwnym wypadku po powrocie do domu jestem tak wyglodniala ze nie moge sie najesc....ten obiad musze zjesc na zimno...i w zasadzie na zimno to mi smakuje makaron z jakimis tam dodatkami...myslicie ze moge to jesc 5 razy w tygodniu?
- Dołączył: 2012-10-04
- Miasto:
- Liczba postów: 429
15 października 2012, 14:37
na zimno jest dobra sałatka brokuły-pierś kurczaka-ogórek-feta i do tego osobno sos czosnkowy albo ziołowy do polania zaraz przed zjedzeniem
- Dołączył: 2006-04-25
- Miasto: Poznań
- Liczba postów: 3686
15 października 2012, 14:41
dzieki za rady!napewno skorzystam:)
15 października 2012, 14:44
wybierz makaron pełnoziarnisty albo z pszenicy durum i nie powinno być problemu. ostatnio mam fazę na makaron i nie przeszkadza mi to w niczym ;D
15 października 2012, 15:02
'makaron tylko raz w tygodniu' jakby ktos wyglosil taka opinie we wloszech to by go chyba kazdy smiechem zabil :) jedz makaron tylko ten bezjajeczny i w rozsadnych ilosciach. nawet codziennie. to dodatki do tego makaronu tucza na nie bardziej zwroc uwage.
- Dołączył: 2006-04-25
- Miasto: Poznań
- Liczba postów: 3686
15 października 2012, 15:06
makaron kupilam pelnoziarnisty:) tzn jest taki ciemny. ostatnio ugotowalam 50 g makaronu i wymieszalam z kawalkiem piersi z kurczaka, brokulem (calym) i przecierem pomidorowym.dodalam lyzeczke maki do zageszxzenia i przyznam szczerze ze nawet na zimno smakowalo wysmienicie.no iprzede wszystkim porzadnie sie tym najadlam. moglabtym chyba jesc to codzieniue....
15 października 2012, 15:09
KtoPytaNieBladzi napisał(a):
wybierz makaron pełnoziarnisty albo z pszenicy durum i nie powinno być problemu. ostatnio mam fazę na makaron i nie przeszkadza mi to w niczym ;D
popieram:)
raz w tygodniu makaron? dobre sobie;d
- Dołączył: 2012-05-06
- Miasto: Dobrze Mi Tam
- Liczba postów: 1188
15 października 2012, 15:13
makaron w czasie odchudzania jadłam codziennie. razowy, gryczany, pełnoziarnisty, ugotowany al dente, z dodatkami. nie dość, że chudłam, to jeszcze czułam się długo syta. cała ta filozofia polega na tym, że musi być po ugotowaniu pół twardy, wtedy jego IG jest znikome.
- Dołączył: 2006-04-25
- Miasto: Poznań
- Liczba postów: 3686
15 października 2012, 15:18
zawsze staram sie gotowac na poltwardo:) kasze czy ryz rez lubie ale jakos mam wrazenie ze sie tak nie najem...
15 października 2012, 15:33
ja mysle ze byloby ok jakbys miescila sie w kaloriach ... i codziennie inne dodadki ...musisz pamietac makaron jest kaloryczny...125 g suchego makaronu to 200 kcal..a probowalas ciemny makaron?
- Dołączył: 2012-02-24
- Miasto: Belive Hope Fight
- Liczba postów: 902
15 października 2012, 15:45
A jak ci smakuje i nie tyjesz to chyba nie zaszkozi pojecia nie mam