- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
18 maja 2010, 00:57
Edytowany przez Pixi18182 18 maja 2010, 00:58
18 maja 2010, 11:07
18 maja 2010, 11:15
to prawda, nie lubia..
wiec moze lepiej zrobic cos dobrego i zjesc w malej ilosci, ale pozniej i tak miala bym wyrzuty sumienia..
18 maja 2010, 11:31
sałatka z grilowanego kurczaka w sosie miodowym - polecam
piers kurczaka zgriluj na patelni grilowej, albo po prostu na teflonie. Przypraw ja czym lubisz tylko na jakąs godzinke przed pieczeniem.
Na spodzie talerza ułóż warstwe poszatkowanej kapusty pekińskiej
na to pocięte w plastry ogórki zielone tak na skos żeby były większe
pomidory w półplasterki
na to wszystko ułóż na wierzchu pokrojoną w grubsze plastry grilowaną pierśc - tak centralnie na talerzu.
posyp to uprażonym na teflonie słonecznikiem jescze ciepłym.
polej sosem: ocet winny jabłkowy, miód, sok z cytryny odrobinka oliwy z oliwek. Polej wszystko na chwile przed podaniem. (proporcje sama musis dobrać wedle smaku.
Dla dekoracji poukładaj ładnie na obrzeżu talerza półplasterki pomidora na przemian z ogórkiem.
Syta, smaczna, zdrowa! Ja często tak robie nawet dla samej siebie. A przepis zaczerpnęłam z restauracji, gdzie ją pierwszy raz zjadłam i była wyśmienita.
19 maja 2010, 08:37