- Dołączył: 2011-03-02
- Miasto: Hamm
- Liczba postów: 248
18 lipca 2012, 14:19
Dzis ugotowalam zupe kalafiorowa i niestety musialam ja utuczyc smietana,probowalam kiedys taka zupe zabielic jogurtem naturalnym ale wazy sie i smakuje dziwnie,a bez smietany jakos nie moge przelknac.Ciekawi mnie jak wy udoskonalacie wasze zupy,tak zeby byly jak najzdrowsze i smakowaly przedewszystkim.Staram sie gotowac jak najzdrowiej ale czasem nie da sie zastapic jakiegos produktu innym.
18 lipca 2012, 19:12
naturalny jogurt koneic kropka
- Dołączył: 2012-07-15
- Miasto:
- Liczba postów: 339
18 lipca 2012, 19:27
Nie popadajmy w skrajności. Odrobina śmietany jeszcze nikogo nie zabiła. Przecież zupy (w większości) mają niewiele kcal. Ogólnie wolę zupy czyste - bez zabielania. Jednak są zupy które się zabiela i wtedy spożywam zabielone.
18 lipca 2012, 19:30
Edytowany przez smerfetka90 24 sierpnia 2014, 14:48
18 lipca 2012, 20:27
ja robie i z jogurtem i z gęstą 18stką.....odlewam zupe - tak z pol szklanki,100 gram smietany dodaje do tego.Wszystko do słoika i potrząsam.Trzęse 5 minut i nigdy nic mi się nie waży....moze poprostu ten jogurt wlewasz do zupy zamiast na początku go rozdrobnić ??
- Dołączył: 2011-11-22
- Miasto: Essex
- Liczba postów: 480
18 lipca 2012, 20:52
ja nie lubie zabielanych zup, wiec niczym nie zabielam
- Dołączył: 2012-02-13
- Miasto: Warszawa
- Liczba postów: 13239
19 lipca 2012, 09:18
A mi np lepiej smakują z jogurtem naturalnym niż ze śmietaną