- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
12 maja 2012, 17:22
12 maja 2012, 17:25
12 maja 2012, 17:25
12 maja 2012, 17:29
Wytrzyma do poniedziałku spokojnie jeśli.... Poleży odpowiednio przyprawiona :) A wtedy nawet będzie lepsza bo przejdzie smakiem przypraw. Ja robię tak, że kroję pierś w kostkę i przyprawiam solą, pieprzem, pieprzem ziołowym, oregano, bazylią, generalnie dużą ilością ziół.... Czasem papryką ostrą, albo gotową mieszanką przypraw. Wkładam do miseczki, zawijam szczelnie folią.
Tylko ze moja jest w calosci. A jak robilam marynate to raczej piers kroilam na mniejsze kawalki. Poza tym ostatnio robie taka "sucha", bez zadnych przypraw - wtedy nadaje sie do sosu imitujac wieprzowine;p Moglabym ja najwyzej posolic i popieprzyc. Tylko nie wiem, czy to wystarczy.
12 maja 2012, 17:29
Wytrzyma do poniedziałku spokojnie jeśli.... Poleży odpowiednio przyprawiona :) A wtedy nawet będzie lepsza bo przejdzie smakiem przypraw. Ja robię tak, że kroję pierś w kostkę i przyprawiam solą, pieprzem, pieprzem ziołowym, oregano, bazylią, generalnie dużą ilością ziół.... Czasem papryką ostrą, albo gotową mieszanką przypraw. Wkładam do miseczki, zawijam szczelnie folią.
12 maja 2012, 17:44
12 maja 2012, 17:46
12 maja 2012, 17:46
Nie gniewaj się ale napisanie parę postów dziś zejdzie Tobie czasowo tyle samo co umycie,pokrojenie i przyprawienie mięsa.Kurczak jest najbardziej delikatnym mięsem i bez przypraw do poniedziałku może się zepsuć.Więc albo zamrozisz albo zrób marynatę.
Tylko, ze to nie chodzi o czas. Strasznie kręci mi się w głowie jak stoję. A z laptopem mogę leżeć więc to co innego trochę... Może jutro poczuje sie lepiej. Do jutra chyba wytrzyma?