30 marca 2012, 21:20
Jutro planuję zrobić na obiad faszerowane jaja:)
Jaki sos pasuje do tego zamiast cięęęężkiego majonezu?:)
- Dołączył: 2011-12-26
- Miasto: Łódź
- Liczba postów: 3446
30 marca 2012, 21:24
jogurt naturalny. dobre sa jajka faszerowane chrzanem tym rozowym pycha.
- Dołączył: 2011-12-14
- Miasto: Poznań
- Liczba postów: 109
31 marca 2012, 14:05
możesz zawsze zrobić domowy majonez - jajko + łyżka musztardy + olej rzepakowy, a potem wymieszać go z jogurtem :) tak będzie zdrowo i przynajmniej wiesz jaki i ile tłuszczu wlejesz (rzepakowy jest najzdrowszy :) )
31 marca 2012, 14:41
Wrzuć majonez light. Ja uwielbiam jeszcze sos tzatziki ;)
- Dołączył: 2011-10-15
- Miasto:
- Liczba postów: 234
31 marca 2012, 16:36
ja ostatnio jadłam jajka z twarożkiem domowym z Piątnicy, posypałam kurkumą i było bardzo smaczne.
31 marca 2012, 22:02
można rozrobić nieco majonezu z jogurtem naturalnym lub śmietaną i tak zmniejszyć znacznie kaloryczność :) gdzieś ktoś sugerował jogurt grecki jako zamiennik
- Dołączył: 2012-04-01
- Miasto: Łódź
- Liczba postów: 16
1 kwietnia 2012, 18:56
chrzan! zdecydowanie najlepszy :)
1 kwietnia 2012, 19:04
Ja bym dala jogurt naturalny z czosnkiem