30 marca 2012, 21:20
Jutro planuję zrobić na obiad faszerowane jaja:)
Jaki sos pasuje do tego zamiast cięęęężkiego majonezu?:)
- Dołączył: 2008-07-31
- Miasto: Katowice
- Liczba postów: 1868
30 marca 2012, 21:21
tatarski :D
jogurt naturalny z przyprawami :)
- Dołączył: 2011-06-15
- Miasto:
- Liczba postów: 609
30 marca 2012, 21:22
ja również daje jogurt naturalny i wychodzi smaczne ;)
- Dołączył: 2010-02-28
- Miasto: Warszawa
- Liczba postów: 5262
30 marca 2012, 21:23
do jaj faszerowanych nei trzeba prawie nic. moze byc lyzeczka jogurtu na kilka jajek, zoltka same sie kleją. pamietaj ze zawsze tez masz roznorakie przyprawy ,zalezy jakie tam lubisz ;) wg mnie dobre są jaja : zoltka zblendowac z lososiem wedzonym,tym takim w plastrach i tyci jogurtu sol pieprz ;)tak na swieta zrobie chyba
- Dołączył: 2009-05-25
- Miasto: Serce Marcina
- Liczba postów: 6741
30 marca 2012, 21:23
musztarda, sos chrzanowy, majonez light
- Dołączył: 2008-03-20
- Miasto: Olsztyn
- Liczba postów: 7287
30 marca 2012, 21:23
Jogurt naturalny, grecki.
30 marca 2012, 21:23
a ja mieszam jogurt nat z musztardą. tydzien temu na urodzinach goście byli zachwyceni :))