Temat: Co do jajek zamiast majonezu?

Jutro planuję zrobić na obiad faszerowane jaja:)
Jaki sos pasuje do tego zamiast cięęęężkiego majonezu?:)
tatarski :D
jogurt naturalny z przyprawami :)
Ja daję jogurt naturalny
szpinakowy ?:D
chrzan::PP
ja również daje jogurt naturalny i wychodzi smaczne ;)
do jaj faszerowanych nei trzeba prawie nic. moze byc lyzeczka jogurtu na kilka jajek, zoltka same sie kleją. pamietaj ze zawsze tez masz roznorakie przyprawy ,zalezy jakie tam lubisz ;) wg mnie dobre są jaja : zoltka zblendowac z lososiem wedzonym,tym takim w plastrach i tyci jogurtu sol pieprz ;)tak na swieta zrobie chyba
Pasek wagi
musztarda, sos chrzanowy, majonez light
Jogurt naturalny, grecki. 
a ja mieszam jogurt nat z musztardą. tydzien temu na urodzinach goście byli zachwyceni :))

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.