- Dołączył: 2011-07-20
- Miasto: Kraków
- Liczba postów: 2969
20 lutego 2012, 14:59
Szukałam i nigdzie nie mogę znaleźć. Jak powinno się ważyć i oceniać kaloryczność pierogów, przed czy po ugotowaniu?
Dzisiaj miałam na obiad i zważyłam mrożone, na tej podstawie oceniłam kaloryczność. Czy tak powinno się robić?
- Dołączył: 2011-07-20
- Miasto: Kraków
- Liczba postów: 2969
20 lutego 2012, 15:12
Agataq- Oczywiście,że tak najlepiej ,ale pierogi robiła babcia i po prostu nam dała;)
20 lutego 2012, 16:46
ja tez dostaje pierogin co chwila. 10 szt wazylo 340 g i kalorycznosc wyszla nieco ponad 800 kcal. nie najadlam sie przyznam szczerze
- Dołączył: 2011-07-20
- Miasto: Kraków
- Liczba postów: 2969
20 lutego 2012, 19:56
Moje 6 sztuk ważyło 160 gram;)