- Dołączył: 2011-11-28
- Miasto: Białystok
- Liczba postów: 59
9 lutego 2012, 22:50
Zastanawiam się, czy jest coś, czym mogę najadać się aż do bólu i być pewna, że nie grozi mi to wzrostem wagi? Wiem, że świeże ogórki składają się w około 90% z wody, a kilogram ogórków to tylko160 kcal. Wiem, że arbuzy to też w większości woda, ale te znów zawierają sporo cukrów - jak to owoce.Więc jedno już mamy, znacie jakieś inne produkty o podobnych właściwościach?
9 lutego 2012, 22:52
kiszona kapusta i ogórki kiszone i konserwowe ,marchewki
- Dołączył: 2011-11-28
- Miasto: Białystok
- Liczba postów: 59
9 lutego 2012, 22:57
Marchewki! To jest to! Jutro idę do warzywniaka.
9 lutego 2012, 22:57
ogórki kiszone, rzodkiewki, brokuły, kapusta kiszona,
9 lutego 2012, 22:58
seler naciowy! pomaga spalać kalorię, ponieważ organizm zużywa do strawienia selera więcej kalorii niż sam seler posiada
- Dołączył: 2011-02-11
- Miasto:
- Liczba postów: 3345
9 lutego 2012, 23:00
.
Edytowany przez naturminianum 19 lutego 2013, 13:45
9 lutego 2012, 23:03
marchewka w ogóle to warzywa
9 lutego 2012, 23:05
większość warzyw, jeśli nie wszystkie. ale wiadomo, te świeże a nie konserwowe bo te już mają więcej kcal
9 lutego 2012, 23:06
pomidory nie- mimo tego ze maja malo kalorii to...maja w sobie cukier !! tez nie wierzylam ale to prawda, najlepiej nie jest i kukurydzy z puszki to samo...