Temat: zdrapać panierkę z paluszków rybnych?

pytanie jak w temacie. i tak mam zamiar je usmażyć na teflonie bez tłuszczu ale tak sie zastanawiam czy dużo kalorii im to odejmie jak zostaną "nagie" bez panierki?
ja pieke w piekarniku, niecierpie smazonych !
jak zrobisz na teflonie bez tłuszczu to zjedz z panierka:) ale jak chcesz zmazyc na oliwie to ... moze lepiej w piekarniku?
> O matko .....

zgadzam się .... i o tym jest właśnie wątek tęsknoty za stara Vitalią....
> > O matko .....zgadzam się .... i o tym jest

> właśnie wątek tęsknoty za stara Vitalią....

zwykłe pytanie, może dla Was głupie ale ja czytałam gorsze. i nie czuje się z tym źle. dziękuję za odpowiedź :)

> pytanie jak w temacie. i tak mam zamiar je usmażyć
> na teflonie bez tłuszczu ale tak sie zastanawiam
> czy dużo kalorii im to odejmie jak zostaną "nagie"
> bez panierki?

Moim zdaniem nie dużo im to odejmie, ponieważ nasiąknęły tym tłuszczem i on jest w środku;D;D
nie ;) jeżeli bez tłuszczu to po co ? :)
Oszalałaś :P bez panierki nie będą takie dobre ;-) smaż na tym teflonie bez tłuszczu, albo właśnie w piekarniku lepiej, są lepsze ;-)
> > pytanie jak w temacie. i tak mam zamiar je
> usmażyć> na teflonie bez tłuszczu ale tak sie
> zastanawiam> czy dużo kalorii im to odejmie jak
> zostaną "nagie"> bez panierki?Moim zdaniem nie
> dużo im to odejmie, ponieważ nasiąknęły tym
> tłuszczem i on jest w środku;D;D

EDIT:
Nie zauważyłam, ze mają być na teflonie;D;D

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.