Temat: pieczywo typu maca

mam pytanie ;) zastanawia mnie ten rodzaj pieczywa, o ile można to pieczywem nazwać. w sumie gdyby nie niektóre fotomenu, nie wiedziałabym że coś takiego istnieje :D Jak to smakuje? coś w stylu Wasy? Ma w ogóle jakieś wartości? bo jadam zawsze prawdziwy chleb razowy, ale na przykład na kolację do sałatki jako przegryzka jest trochę ciężki, no i pomyślałam o takiej macy.(oczywiście nie rezygnując z prawdziwego chlebka). warto czy lepiej te 45 kcal "wydać" na coś innego w ogólnym bilansie?
Pasek wagi
ale
> wiadomo - ser tuczy)

ciekawe podejscie...nic w nadmiarze nie tuczy, nawet boczek (wędzony, czasami sobie zjem)

a maca fakt, jedna kromka to 39 kcal, i twoj przepis wyglada pysznie

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.