- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
8 lutego 2022, 19:53
Hej! Czy takie awokado nadaje się do jedzenia (chodzi mi o te ciemne plamy wokół pestki)?
Edytowany przez eelena 8 lutego 2022, 19:55
8 lutego 2022, 20:20
Można
8 lutego 2022, 20:25
mozna po prostu trochę przejrzało
8 lutego 2022, 22:34
mozna po prostu trochę przejrzało
Raczej poszlo sie boksowac, albo ktos je intensywnie obmacal. Mozna jesc, ale ja te ciemne elementy zawsze odkrajam, swoja droga nie cierpie jak ludzie tak czule sprawdzaja awokado, czy juz miekkie, potem wszystkie czarne w srodku.
8 lutego 2022, 23:25
prawie idealne awokado;)
jadam nawet takie które są w dużym stopniu bardzo ciemne- czasem się nie nadaje bo smakuje już fermentem, a czasem jest bardzo ok nadal tylko kolor brzydki- przy Twoim możesz tego kawałka po prostu nie zgniatac to przecież reszta bardzo ładna:D
9 lutego 2022, 19:54
Hej! Czy takie awokado nadaje się do jedzenia (chodzi mi o te ciemne plamy wokół pestki)?
obite/pogniecione
wytnij ciemne części i śmiało jedz