- Dołączył: 2007-01-28
- Miasto: Bydgoszcz
- Liczba postów: 767
7 kwietnia 2011, 21:28
sluchajcie mam małe pytanko poniewaz jutro chce zrobic na sniadanie płatki ryżowe błyskawiczne i wlasnie niewiem jak je zrobic czy moge je zalac tylko mlekiem czy trzbea je gotowac?? wie z was ktoś?
- Dołączył: 2011-04-07
- Miasto:
- Liczba postów: 1928
7 kwietnia 2011, 21:35
Jak chcesz, jak kto lubi ;)
- Dołączył: 2010-12-27
- Miasto: Poznań
- Liczba postów: 1197
7 kwietnia 2011, 21:35
błyskawicznych chyba nie trzeba gotować wystarczy zalać
- Dołączył: 2010-11-30
- Miasto: Apple Tree
- Liczba postów: 51635
7 kwietnia 2011, 21:39
wystarczy zalać gorącym mlekiem. chyba, że wolisz takie 'rozmiękczone', to możesz sobie wcześniej trochę pogotować ;)
- Dołączył: 2011-03-12
- Miasto: Lublin
- Liczba postów: 883
7 kwietnia 2011, 21:42
ja zalewam zimnym...bo wtedy sa twardsze i lepiej działaja na jelitka
- Dołączył: 2011-02-28
- Miasto: Strzelin
- Liczba postów: 1654
7 kwietnia 2011, 21:54
Ja je wrzucałam na "gotujące" sie mleko i gotowałam przez 1-2 min
- Dołączył: 2007-01-28
- Miasto: Bydgoszcz
- Liczba postów: 767
7 kwietnia 2011, 22:12
dzieki za odpowiedzi:)) pewnie sobie tylko zaleje bo leń jestem;p
7 kwietnia 2011, 22:13
pewnie na opakowaniu masz przepis :)