Temat: Ile kosztuje wasze menu?

j.w. moze byc wczorajsze, jesli jeszcze nie wiecie co zjecie 

Hm.. wczorajsze około 6£, dziś około 5£. 

Pasek wagi

Średnio na jedzenie w tygodniu wydaje 100-150 zł.

Chyba drogo. Czesto jem awokado, dobre sery, makaron warzywny jest trzykrotnie drozszy od zwyklego,do tego orzechy no chyba duzo wydaje. Na cala rodzine wydaje na samo jedzenie okolo 500zl tygodniowo. ( dwoje malych dzieci)

około 300-400 zł miesięcznie ale dieta niskokaloryczna i wegetariańska w tym momencie. Krzysiek około 500

Pasek wagi

hm, staram sie nie wydawac na jedzenie wiecej niz £50, zazwyczaj glowne zakupy mnie wynosza ok £30, plus jakies warzywa z marketu czy wedlina z PL sklepu - to dobijam do £50. 

Pasek wagi

chodzilo mi bardziej o rozposanie menu i obok koszt jak sie komus chce ;)

sniadanie bulka pszenna z serem I wedlina plus kawa zbozowa Nie wiem mniej niz £1, pozniej wszedl paczek to moze 20 pensowow, obiad losos z brokulami okolo 2,5 za to, kolacja to bedzie smoothe owocowe moze kolejny £1 czyli dziennie na osobe po £5 

u mnie:

Serek wiejski, kromka chleba, maslo, 1/3 serka homo naturanego jakies 2,50zl

Zupa pomidorowa z makaronem, z mleczkiem kokosowym jakies 5zl

Pomidor faszerowany mozarella i jajkiem, zapieczony 2,50 zl ?

Jogurt maly wisniowy 0,89 zl

3 sliwki 50 gr

Banan 1zl

Jajecznica z 2 jaj, papryki, cebuli, kawalka szynki na lyzeczce oleju - ok 5,50 zl ?

~18 zl? 

Nie mozliwe, cos zle policzylam :-D

Wczorajsze:

Śniadanie: płatki z mlekiem i miodem (ciężko ocenić, bo kupuje większe paczki)

2 śniadanie: surówka z marchwi, ogórka i rzodkiewek z jogurtem naturalnym - 2 funty

Obiad: fittata (jajka zapiekane z dwoma rodzajami sera, szczypiorek i papryka zielona - z czego jajka miałam w domu i jeden rodzaj sera) - 3funty

Przekąska: pół arbuza, zblenderowane orzechy z jogurtem naturalnym i miodem - 2 funty

Kolacja: naleśniki (składniki miałam w domu)


Czyli wyszło około 7 funtów nie licząc tego co miałam w domu. 

Pasek wagi

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.