- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
1 lutego 2013, 17:46
13 lutego 2013, 21:24
14 lutego 2013, 23:01
15 lutego 2013, 11:37
Ja po prostu dodałam kurki, borowiki i pieczarki do "Nie lubię"... Grzyby są OK, ale nie codziennie, poza tym skąd ja teraz wezmę kurki i maślaki? Nie wiem jak u was, ale w mojej liście zakupów zdarzało się: pieczarki 0,8 kg, kurki 0,4 kg i do tego jeszcze świeże borowiki A gdzie inne warzywa??!!? Też tak macie, czy tylko mi się trafił dietetyk-miłośnik grzybobrania?
Edytowany przez BarbaraLas 15 lutego 2013, 11:39
15 lutego 2013, 11:40
słuchaj to może porostu musisz stosować jakiś zamiennik... Może nie umiesz ich przygotować. Pieczarki to nie grzyby i inaczej smakują. Albo może jakiegoś trujaka zjadłaś i ci niedobrze było...i trauma została. No to tylko zostaje robić obiadki wegetarianko bez grzybne : http://eko-mlociny.pl/Produkty-wegetarianskie/ . Ni eiwem... albo zacznij soje jeść przez dłuższy czas to zobaczysz jak Ci potem grzyby posmakują :D A jak dania chińskie? tam też są grzybki...I jak na nie reagujesz?
15 lutego 2013, 13:59
słuchaj to może porostu musisz stosować jakiś zamiennik... Może nie umiesz ich przygotować. Pieczarki to nie grzyby i inaczej smakują. Albo może jakiegoś trujaka zjadłaś i ci niedobrze było...i trauma została. No to tylko zostaje robić obiadki wegetarianko bez grzybne : http://eko-mlociny.pl/Produkty-wegetarianskie/ . Ni eiwem... albo zacznij soje jeść przez dłuższy czas to zobaczysz jak Ci potem grzyby posmakują :D A jak dania chińskie? tam też są grzybki...I jak na nie reagujesz?Ja po prostu dodałam kurki, borowiki i pieczarki do "Nie lubię"... Grzyby są OK, ale nie codziennie, poza tym skąd ja teraz wezmę kurki i maślaki? Nie wiem jak u was, ale w mojej liście zakupów zdarzało się: pieczarki 0,8 kg, kurki 0,4 kg i do tego jeszcze świeże borowiki A gdzie inne warzywa??!!? Też tak macie, czy tylko mi się trafił dietetyk-miłośnik grzybobrania?
16 lutego 2013, 20:37
Weź nie pisz takich rzeczy, że pieczarka to nie grzyb, no proszę.słuchaj to może porostu musisz stosować jakiś zamiennik... Może nie umiesz ich przygotować. Pieczarki to nie grzyby i inaczej smakują. Albo może jakiegoś trujaka zjadłaś i ci niedobrze było...i trauma została. No to tylko zostaje robić obiadki wegetarianko bez grzybne : http://eko-mlociny.pl/Produkty-wegetarianskie/ . Ni eiwem... albo zacznij soje jeść przez dłuższy czas to zobaczysz jak Ci potem grzyby posmakują :D A jak dania chińskie? tam też są grzybki...I jak na nie reagujesz?