- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
20 stycznia 2013, 12:31
Edytowany przez aneta3030 20 stycznia 2013, 12:35
20 stycznia 2013, 12:34
Mrozonki to sa same warzywa. Sama sobie musisz zrobic bulion, zeby to smak mialo przyzwoity:)
20 stycznia 2013, 12:37
20 stycznia 2013, 12:38
Edytowany przez aneta3030 20 stycznia 2013, 12:42
20 stycznia 2013, 12:48
20 stycznia 2013, 13:03
20 stycznia 2013, 17:17
20 stycznia 2013, 18:32
20 stycznia 2013, 23:52
zupa zimowa HortexSkład: marchew, kalafiory, fasola szparagowa, kapusta brukselska, pory, selery.zupa jesienna HortexSkład: kapusta brukselska, marchew, kalarepa, kalafior, por, cebula, pietruszka, seler.zupa kalafiorowa HortexSkład: kalafior, koperek, marchew, pietruszka, por, seler, ziemniakizupa wiosenna HortexSkład: ziemniaki, groch zielony, fasola szparagowa, marchew, kapusta biała, seler, pietruszka, por, natka pietruszkizupy włoskiej nie znalazłam za to wszyscy robiąc włoską dają mrożonkę zupy królewskiej plus pestozupa królewska HortexSkład: szpinak w sosie śmietanowym: szpinak - 67%, sos śmietanowy - 33% ziemniaki, marchew, pieczarki, cebula, seler.WŁOSKA ZUPA Z PESTO W roli głównej: Zupa królewskaNa rozgrzanej oliwie podsmaż warzywa. Dodaj bulion i gotuj 15 minut. Dodaj 2 łyżki pesto. Wymieszaj i dopraw świeżo mielonym pieprzem.Na talerzu udekoruj kleksem pozostałego pesto, zieloną pietruszką i płatkami parmezanu.