- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
21 marca 2011, 17:18
30 marca 2011, 15:12
30 marca 2011, 15:13
30 marca 2011, 15:23
30 marca 2011, 15:30
30 marca 2011, 15:32
balbinka1001 jestem strasznie ciekawa! Jak będą fotki to nie zapomnij wkleić! Słuchajcie kochane. Chodziłam teraz po forum i znalazłam cos ciekawego, sama kiedyś zastanawiałam się nad tą kwestią. Powiedzcie co uważacie. Pozwole sobie przytoczyć wypowiedź jednej z pań.
Dziewczyny co sądzicie o skrobi ziemniaczanej używacie jej czy traktujecie jako produkt nie dozwolony?
Znalezione w necie
"Francuzi, podobnie jak Amerykanie czy Azjaci, nie znają skrobi rnziemniaczanej. W ich kuchniach do zagęszczania potraw używa się tylko rnskrobi kukurydzianej. A patrząc na składy obu, to różnia się niewiele, rnmoże nawet na korzyśc ziemniaczanej, bo ma mniej węgli Tyle mądrości wynalazłam w necie
I od dzis do budyniu używam ziemniaczaną.rn
rnA, żeby było jasne, skrobia kukurydziana to nie to smao co mąka kukurydziana...rnrnrnrn"
Tak drąże ten temat, ponieważ chce sobie poprawic jakośc jedzenia i wytrwać dzięki temu jak najdłużej na tej diecie! Przepraszam, że was tak zamęczam tymi pytaniami, ale akurat dzisiaj mam dużo wolnego czasu i staram się odświeżyc swoje wiadomości o naszej diecie i rozwiac pewne wątpliwości!
30 marca 2011, 15:34
30 marca 2011, 15:35
30 marca 2011, 15:37