1 listopada 2009, 17:24
Jestem upadłą PROTALKĄ, po prawie rocznych zmaganiach z moim GURU Dukanem ,złamałam przyrzeczenie dane samej sobie ,czego efektem jest 5 kg. więcej,moja wina, moja wina ,moja bardzo wielka wina.
- Dołączył: 2009-03-02
- Miasto: gdzieś
- Liczba postów: 13226
7 listopada 2009, 16:39
Witajcie, choroba córki odgoniła mnie od komputera - miała 40 stopni gorączki, więc nie chciałam jej spuszczać z oka. Dziś już trochę lepiej.
Wreszcie wróciłam do wagi z paska, strasznie mnie męczyło te pół kilo, które na powrót wskoczyło i spaść nie chciało. Największa radość spotkała mnie przy porządkach w szafie. Pasują na mnie wszystkie sukienki i spódniczki sprzed ciąży, mieszczę się nawet w 40! Co tam waga, skoro takie oszczędności poczyniłam!
Pozdrawiam i uciekam do dziecka.
7 listopada 2009, 17:07
> Ale ja sie z Krynią mijam jak ona tu z kawką ,a ja
> teraz ide z S pic kawusie i mój deserek czeka
> Reniu pijemy o tej samej porze a jaki deserek
> zjadłaś?
Elu deser Ninki same proteiny
7 listopada 2009, 17:08
> Witajcie, choroba córki odgoniła mnie od komputera
> - miała 40 stopni gorączki, więc nie chciałam jej
> spuszczać z oka. Dziś już trochę lepiej.Wreszcie
> wróciłam do wagi z paska, strasznie mnie męczyło
> te pół kilo, które na powrót wskoczyło i spaść nie
> chciało. Największa radość spotkała mnie przy
> porządkach w szafie. Pasują na mnie wszystkie
> sukienki i spódniczki sprzed ciąży, mieszczę się
> nawet w 40! Co tam waga, skoro takie oszczędności
> poczyniłam!Pozdrawiam i uciekam do dziecka.
Gratki Agusiu i zycze szybkiego powrotu do zdrówka Twojej córeczce
7 listopada 2009, 17:25
Najadłam sie deserku i czuje się strasznie pełna
- Dołączył: 2008-08-31
- Miasto: Łódź
- Liczba postów: 20477
7 listopada 2009, 18:33
chlebek surimi ala NINKA :
250g surimi pokrojonych na pół
100g sera białego
5 białek jaj
na czubeczek noża pr. do pieczenia ( ja mam taki co na 100g ma 39 g białka i 20 g wegli)
przyprawa , ja dałam do kurczaka po węgiersku
Wszystko mieszamy w misce i do małej blaszki wyłozonej papierem do piekarnika 160 st. czas pieczenia ok. 40 min- trzeba zagladać .
Refleksja po : dół papieru i boki warto posmarować parafiną bo lepiej odejdzie.
TO PRZEPIS NA CHLEBEK POWYŻEJ
7 listopada 2009, 18:49
Dzięki Nina za ten widok wyglada pysznie
- Dołączył: 2008-08-31
- Miasto: Łódź
- Liczba postów: 20477
7 listopada 2009, 18:51
BOŻE niech smakuje jak pizza - plizz . . .