- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
10 stycznia 2012, 11:05
Edytowany przez Golebica 1 czerwca 2012, 18:45
14 sierpnia 2013, 21:55
14 sierpnia 2013, 21:55
tzn ze bigos z kapusty kiszonej ,1 kostki rosolowej na 5 l garnek ,paru grzybow ,i przypraw i miesa tylko chudego mozna jesc bez ograniczen ?
14 sierpnia 2013, 21:58
oczywiscie ze czytalam ,ale kiedy to bylo
14 sierpnia 2013, 22:07
14 sierpnia 2013, 22:10
czyli masz silna wole gratuluje i zazdroszcze
Edytowany przez dukankaaa 14 sierpnia 2013, 22:11
14 sierpnia 2013, 22:15
14 sierpnia 2013, 22:19
oj tak- Dukanka - miala wyjatkowa motywacje:-)A jej determinacja jest tu wzorem dla nas wszystkich:-)
15 sierpnia 2013, 08:47
Kamiko, w życiu nie słyszałam o bułeczkach. Jak je robisz? Znalazłam przepis, ale do piekarnika:Składnikijajka 3 sztser biały 0% 250 gotręby owsiane 8 łyżekotręby pszenne 5 łyżekproszek do pieczenia 1/4 łyżeczkiEtapy przygotowaniaWszystkie składniki wkładamy do miski i dobrze mieszamy. Na blaszkę kładziemy 6 uformowanych bułeczek.Pieczemy około 30 minut w temperaturze 150-160 stopni z termoobiegiem
15 sierpnia 2013, 10:59