Temat: Chętni na dietowanie od 02.01.2012:)

Niestety nie mogę sie ogarnąć i zacząc dietę, liczę na magiczną datę 02.01.12. Zapraszam do zapisywania się i wspierania siebie i innych. Moim motywatorem największym jest 1. komunia w maju mojego brzdąca i 2. wakacje ze znajomymi, którzy nie widzeli mnie na żywo przez ok 5 lat. (czyli 10-12 kg temu). Chociaż do tej pory nie mogłam sie zmotywować to zastanawiam sie jak będzie w styczniu.

a macie jakiś pomysł na sos winegret ?
Pasek wagi

Elima napisał(a):

agulecc1986 napisał(a):

spróbuję a białka to do ciepłego budyniu chyba, czy też do zimnego??
Białka dajesz razem z proszkiem do zimnego mleka i wlewasz na gotujące się mleko...zgęstnieje wystygnie i ucierasz z twarogiem

Elima, duuuuża buźka

Pasek wagi
Dziewczynki zmykam do jutra moja młodzież woła mnie oglądac nowy program na Polsacie - Tańczą a ja to uwielbiam. więc  do jutra chudniemy nocą . Trzymam za Was paluszki.
Pasek wagi

agulecc1986 napisał(a):

Elima napisał(a):

agulecc1986 napisał(a):

spróbuję a białka to do ciepłego budyniu chyba, czy też do zimnego??
Białka dajesz razem z proszkiem do zimnego mleka i wlewasz na gotujące się mleko...zgęstnieje wystygnie i ucierasz z twarogiem
Elima, duuuuża buźka
 

Ja sos robię  na bazie jogurtu i co mi się podoba...czosnek chili...zalezy od smaku

Puszysta71 napisał(a):

Dziewczynki zmykam do jutra moja młodzież woła mnie oglądac nowy program na Polsacie - Tańczą a ja to uwielbiam. więc  do jutra chudniemy nocą . Trzymam za Was paluszki.

dobrej nocki, miłego chudnięcia :)

Pasek wagi
A jak te żółtka trzymać przez tyle dni, żeby się nie zeschły?
Ja kiedyś zostawiłam na noc w lodówce to zeschło się i wywaliłam
Ja też zmykam  trzymajcie się Kochane
Pasek wagi

chcebyc napisał(a):

A jak te żółtka trzymać przez tyle dni, żeby się nie zeschły?Ja kiedyś zostawiłam na noc w lodówce to zeschło się i wywaliłam
Zalej łyżką oleju
Dzieki Elu za te rady!

chcebyc napisał(a):

Dzieki Elu za te rady!

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.