Temat: 26.09.2011 Start z Dukanem

Od poniedziałku startuję z dietą Dukana wszyscy moim znajomi bardzo ją zachwalają, postanowiłam więc też spróbować. Macie może jakieś rady dla mnie? A może ktoś się przyłączy ?
Tak sie zastanawialam nad czystym bialkiem w proszku. Tylko nie wiem jakie by bylo najlepsze, moze z bialek jaj? No i czy to ma sens, gdzie sie to kupuju itd. Co o tym myslicie? A otreby owsiane jecie mielone czy nie? Bo u nas w Czechach to sie da kupic tylko mielone. W calosci sa np owsiane albo zytnie. Mozna je zamienic? Czy musza byc owsiane?
Lepiej całe...ale jak nie masz...mówi się trudno.
A co to bialko?
A co  kto to Dukan?
Dzieki
Ostatnio...do herbatek owocowych dorzucam sobie dwie łyżeczki żelatyny....to w końcu skarbnica białka

Wartości odżywcze w 100 g żelatyny

Wartość energetyczna w 100 g:365,00 kcal
Białko w 100 g:87,00 g
Węglowodany w 100 g:0,00 g
Tłuszcz w 100 g:0,02 g

Kurde, ja w sklepie nie mogę znaleźć innej poza wieprzową żelatyną.

To są wartości Delekty....a więc nie wiem jaka...

Ale dobra i do hebatki i do galaretek na słodko...czy tez ptasiego mleczka
dzis sie wazylam i dalej spada  dzis jest moj wieczor kebaba hehhe uwielbiam!!!!!
Mam nadzieję, że kebab 100% dukanowy!?

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.