Temat: Do boju plażowiczki od lutego !!

Od lutego zaczynam tą dietkę. :)
Zechciałby się ktoś przyłączyć? 
Termin rozpoczęcia pozostawiam na razie do ustalenia. 
Chciałabym razem z innymi się wspierać. Kiedyś próbowałam już być na tej diecie, ale nie byłam wystarczająco douczona i jadłam nieurozmaicone posiłki więc niedziwne, że zrezygnowałam.
W miejsce zdjęcie pojawi się tabelka z dietkującymi Vitalijkami. 
Zapraszam serdecznie!! :)

na pewno.....

Pasek wagi
weerrka z Twojego pamiętnika podpatrzyłam przepis na sernik........ upiekłam... i jutro do kawusi będę zajadać.... mam nadzieję że wyszedł hehehe


Pasek wagi
jestem tydzien na fazie 2  i przytyłam 1,5 kg...:(((((
może za szybko wprowadziłaś węglowodany?? tzn za dużo od razu.....

chociaż ja też przytyłam a niby się pilnowałam....
Pasek wagi
Hej, dołączam do dietowania SB. Jestem na dniu czwartym I fazy. Na razie dzielnie się trzymam. Ale przepisem na serniczek SB bym nie pogardziła :P 
magneta witam w naszym gronie.....
wejdź na pamiętnik weerrki i tam w którymś dniu podała... pycha polecam- łatwo, szybko i smacznie
Pasek wagi

cześć dziewczyny chciałabym do Was dołączyć o ile mnie jeszcze przyjmiecie... jestem na SB od 2 tygodnii.

strasznie się nie zaniedbałam, kiedyś ważyłam 54 kg i czułam sie rewelacyjnie ale niestety zmiana jedzenia (późne, mega pyszne i niestety mega kalorycne kolacje z mężem) zrobiły swoje.. chciałabym wrócic conajmniej do 60 kg... mam nadzieję, że się uda bo już nie raz rezygnowałam z diet...

na razie poleciało 2.5 kg. następne ważenie pojutrze.

 

Pasek wagi
zapraszamy
Pasek wagi

> zapraszamy
dziękuję:D

czy mogłabym prosić o przesłanie przepisów., o których wcześniej pisałyście na maila? mój adres iwi_83(@)tlen. pl

 

dziewczyny powiedziedzcie mi gdzie kupujecie chleb pełnoziarnisty?? bo pytałam w wielu sklepach i niestety nigdzie nie ma..

Pasek wagi
negra przepisy wysłane...

a chlebuś piekę sama w piekarniku..... jak co to służę przepisem.....
Pasek wagi

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.