- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
29 grudnia 2013, 18:39
NICK |
WZROST |
W. POCZ. |
PO 1 TYG. |
PO 2 TYG. |
PO 3 TYG. |
PO 4 TYG. |
fitsilver |
166 |
60,6 |
59,3 |
|
|
|
Balonkaa |
160 |
62 |
60,4 |
59,9 |
|
|
Liwia3 |
168 |
87 |
85,1 |
84,8 |
|
|
Martulleczka |
164 |
86 |
81,9 |
|
|
|
izakoz |
170 |
92 |
|
|
|
|
PaniBe |
164 |
80,1 |
76,8 |
76,2 |
|
|
Przy...kosci |
168 |
59,6 |
57,9 |
57,5 |
|
|
lalenbuch |
163 |
62,6 |
60,2 |
59,3 |
|
|
Slim95 |
174 |
73 |
|
|
|
|
ruda.wiedzma |
167 |
64,5 |
64 |
|
|
|
Zonda |
163 |
67,8 |
|
|
|
|
IzabelaZz |
167 |
60 |
59 |
|
|
|
crawfish |
160 |
56,5 |
55,2 |
|
|
|
chubbyyy |
170 |
86,7 |
|
|
|
|
Donia2013 |
162 |
66,5 |
64 |
|
|
|
gabriella.b |
170 |
76,2 |
75 |
|
|
|
inka6767 |
160 |
86 |
83,5 |
81,4 |
|
|
cancri |
172 |
73 |
|
|
|
|
Anneli |
172 |
|
83,6 |
|
|
|
Edytowany przez 20 stycznia 2014, 15:45
11 stycznia 2014, 16:05
11 stycznia 2014, 16:21
11 stycznia 2014, 16:22
11 stycznia 2014, 16:27
11 stycznia 2014, 16:29
Edytowany przez gabriella.b 11 stycznia 2014, 16:31
11 stycznia 2014, 17:06
250g cukinii
200g tartych orzechów włoskich (BackMit)
10 orzechów włoskich w łupinach
3 jajka
substytut cukru jak kto lubi
2 łyżki zimnej wody
1/2 łyżeczki proszku do pieczenia
szczypta soli
Rozdzielamy białka od żółtek. Białka ubijamy na sztywna pianę. Do żółtek dodajemy słodzik. Miksujemy. Dodajemy tarte orzechy, wodę, proszek do pieczenia i sól. Mieszamy łyżka. Dodajemy piane z białek, delikatnie mieszamy. Cukinię ścieramy na tarce o grubych oczkach. Orzechy w łupinach obieramy i dość grubo kroimy. Dodajemy cukinię i orzechy do ciasta. Dalej delikatnie mieszamy. Przelewany do formy. Pieczemy w nagrzanym do 200st.C piekarniku ok. 40-45 minut.
Edytowany przez anonkaa 11 stycznia 2014, 17:14
11 stycznia 2014, 17:18
11 stycznia 2014, 17:20
Na przecier jabłkowy:
Na ciasto:
Obieramy i kroimy jabłka na kawałki. Umieść je w garnku z sokiem z cytryny i substytutem cukru i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Przykryć garnek i gotować na małym ogniu przez około 10 minut lub do czasu kiedy będzie można rozgnieść jabłko do puree drewnianą łyżką lub widelcem. Pozostawić do ostygnięcia.
Rozgrzej piekarnik do 180C. Umieść chłodzone puree w mikserze z jajkami, mielonymi migdałami, substytutem cukru i 1 łyżką soku z cytryny i zmiksować.
Gotowe ciasto przelewamy do natłuszczonej formy (na dnie papier do pieczenia) i górę posypujemy całymi migdałami. Położyć na ruszczcie do ostygnięcia. Pyszne na lekko ciepło jak i na zimno
Edytowany przez anonkaa 11 stycznia 2014, 17:22
11 stycznia 2014, 19:05