- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
27 kwietnia 2016, 14:28
Po milionach prób, udało się. Podjęłam wyzwanie Low Carb. Nic wcześniej na mnie nie działało, więc dałam się namówić i poszłam za ciosem. Bardzo ograniczona ilość węgli, jajka, mięcho, ryby, sporo tłuszczy dobrej jakości, typu: oliwa z oliwek, olej kokosowy, wszelakie orzechy, no i oczywiście cukier tylko w postaci jednego jabłka dziennie. Nie ćwiczyłam, od razu przyznaję. W ciągu miesiąca ubyło mi 2,5 kg, był to na pewno szok dla organizmu. Potem tak szło po 0,5 kg. Przede wszystkim to dieta spalająca tłuszcz-jako,że ograniczamy ilość węgli, to właśnie z tłuszczy organizm musi pobrać energię. Zrobiłam sobie małą przerwę, ale znów wracam, niestety-nie byłam na tyle wytrwała. Teraz wierzę, że się uda wytrwać dłużej i z pozytywnymi rezultatami. Była któraś z Was na Low Carb? Podzielcie się wrażeniami, przepisami itd! pozdro!
28 kwietnia 2016, 11:39
znam pare osob co sa na low carb..... Niby robia itp a jak przychodzi ich ,,cheat day'' to zawsze przesadzaja! Nie ma czegos takiego jak jakies diety, zdrowy tryb zycia tylko cos da, wariuje sie na takich dietach!!! Trzeba jesc co sie lubi a nie !!! Aha no i ta parka co jest na low carb sa coraz grubsi.... Dieta zaczepista :D