- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
19 lutego 2010, 20:54
5 stycznia 2011, 21:35
5 stycznia 2011, 22:10
5 stycznia 2011, 22:13
Te ciasto robie na oko...zeby byla taka kulka ..nie moze przyklejac sie kleic.....potem wkladam na noc do woreczka ...zeby ne wyschlo.Jak bedzece walkowac te ciast trzeba troche z maka walkowac bo moze se kleic do walka. No i nie zapomnijcie troszke przycskac ...jak bedziecie prazyc go na patelni...wtedy takie banki powietrza powinny sie w srodku wytwarzac ..ten chleb i tak bedze cienki jak jak nalesnik ale to dobra alternatywa jak chleba takiego prawdziwego ne mozna dostac...tak mysle.
A ten serek topiony dalam do chleba bo gdzies tak przeczytalam ze rano mozna chcleb z serkiem topionym....moze mi sie cos pokrecilo.....
Edytowany przez peppapig 5 stycznia 2011, 22:15
5 stycznia 2011, 22:16
5 stycznia 2011, 22:20
5 stycznia 2011, 22:24
5 stycznia 2011, 22:26
Juz nawet myslalam zeby mi tescowa troszke tej maki podeslala ..i chcetnie bym sprobowala......bo mam juz dosyc tutejszego tostowago chleba.
A czy ta zupka fasolowa byla ok na obad..dodam ze byla z kielbasa.....koncentratem pomidorowym ... i brokulami (bo ja kocham brokuly)
5 stycznia 2011, 22:30
5 stycznia 2011, 22:31
5 stycznia 2011, 22:33