- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
6 lipca 2012, 16:50
Menu na każdy z trzech dni:
godzina 7.00 - szklanka zielonej lub czerwonej herbaty
godzina 9.00 - jajko na twardo i filiżanka kawy
godzina 11.00 - 10 dag chudego twarogu
godzina 13.00 - 20 dag gotowanego chudego mięsa lub ryby
godzina 15.00 - 20 dag owoców (banan, jabłko, śliwki, grejpfrut)
godzina 17.00 - jajko na twardo, szklanka czarnej herbaty
godzina 19.00 - szklanka soku pomidorowego, czerwonego barszczu (z kartonu) lub czerwonego wytrawnego wina