- Dołączył: 2011-09-04
- Miasto: Jaworzno
- Liczba postów: 2213
23 listopada 2011, 21:06
Od 10-ciu miesięcy nie słodzę ani kawy ani herbaty i ciągle mi nie smakuje gorzka. Zamierzam znowu zacząć słodzić. Co doradzacie?
Dodam, że miód ze względów finansowych odpada.
- Dołączył: 2011-11-19
- Miasto: Warszawa
- Liczba postów: 349
23 listopada 2011, 21:10
ja i tak mimo kosztów byłabym za miodem, ewentualnie brązowy cukier a tak to nic
- Dołączył: 2011-07-06
- Miasto: Zaragoza
- Liczba postów: 9117
23 listopada 2011, 21:12
ja uzywam słodzika chociaz wiem ze nie jest on super zdrowy ale dokladnie nie wiem jak oddzialuje na moj organizm i to pewnie lepiej
- Dołączył: 2011-10-12
- Miasto: Olsztyn
- Liczba postów: 777
23 listopada 2011, 21:14
Odpada? Kg cukru kosztuje 6-7zł a wielki 5 litrowy słój miodu 30zł.. więc co mi tu gadasz:P xD 5 litrów zjesz w miesiąc? a nawet jak to taniej niż za cukier.
- Dołączył: 2011-08-24
- Miasto: Szczecin
- Liczba postów: 1884
23 listopada 2011, 21:17
ja tez bym wolala zainwestowac w miod. :/
ale jak juz, to wybierz cukier. od lyzeczki nie przytyjesz. problemem jest jednak wysokie IG, ale dla mnie to mniejsze zlo, na dzwiek samego slowa: slodzik mam odruch wymiotny.
23 listopada 2011, 21:24
Już lepiej cukier w mniejszych ilościach niż słodzik, który rujnował mi życie bólem brzucha.