- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
31 marca 2013, 22:13
1 kwietnia 2013, 00:01
1 kwietnia 2013, 00:02
generalnie rzyganie nie jest normalnym odruchem, nie wiem jak to jest u Ciebie :)Dlaczego niby nie można rzygać przez chipsy? To jest jakiś monopol na rzyganie? Po tym się rzyga, po tym nie? :Dpowiem tak: jeszcze nie słyszłaam żeby ktoś rzygał przez chipsy, chyba że były moocno przeterminowanemoże mnie oświecisz ;)?mam inne podejrzenia co do Twojego rzygania, ale nie ma co wchodzić w dyskusjęteż się zdrowo odżywiam, ostatnio zjadłam czipsy to rzygałam cały poranek, nie służy mi takie jedzenie, niestety odzwyczaiłam swój żołądek od śmieciowego jedzonka
1 kwietnia 2013, 00:02
1 kwietnia 2013, 00:06
1 kwietnia 2013, 00:07
1 kwietnia 2013, 00:08
1 kwietnia 2013, 00:09
1 kwietnia 2013, 00:10
Uwielbiam takie smaki. Fasola czerwona z puszki? Wlasciwie mam wszystkie skladniki oprocz ciasta ;) Ciasto to kwadrat? Farsz wkladam do srodka i zamykam czy na ciasto? Do tego robisz jakis sos? Ja juz mysle o jogurtowym z czosnkiem i ogorkiem;)farsz jest na ostro z fasoli, kukurydzy, suszonych pomidorów z oleju, kiszonych ogórków i trochę groszku (ale nie koniecznie, akurat został z innej sałatki) własnie się przegryza w lodóweczce :)To kupne jest ok. Nie mam zastrzezen. Co to za farsz i o ktorej beda ciacha gotowe ? ;)mam własny sprawdzony przepis, juz farsz gotowy, wegetariański mniam!:)a ciasto kupne rzecz jasna :D
Podzielisz sie? Czy sie nie podzielisz przepisem?:)