Temat: osoby ze stepperem - marzec

Zapraszam wszystkie osoby posiadające stepper do wspólnej rywalizacji :))
Robię tabelkę , jeśli chcesz się zapisać - nie marnuj czasu i zrób to, a jeśli Ci nie zależy -olej .
Najważniejsza w osiągnięciu celu jest systematyczność :
20 min dziennie minimum


Stepper pomaga wzmocnić i rozbudować mięśnie nóg i pośladków a nawet poprawić sprawność układu krążenia. Praca nad nogami czy pośladkami zależy od tego, czy wykonujesz krótsze czy głębsze ruchy. Przód ud będzie pracował ciężej przy ruchach głębszych. Przy krótszych, bardziej pracują pośladki i łydki. Pośladki i tylne partie ud wzmocnisz chodząc w lekkim odchyleniu do tyłu, tak jakbyś schodziła ze schodów. Steper w przeciwieństwie do biegania i chodzenia po schodach nie obciąża stawów, dlatego mogą go używać osoby nawet z dużą nadwagą. Na stepperze spalisz w ciągu 10 min ok.100 kcal.


 Przykład:
nr.1   1.03 - 30min


Osoby:
1. unia023
2. aniaikris
3. 9magda6
4. xaniax27
5. TusiaKW
6. SapereAude87
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.


A niech tam.
Zapisuję się. Mam nadzieję, że wrócę do formy z przed choroby.
ja się zapisuję bo już z tydzień albo dwa go nie ruszyłam.. leniwa krowa
Mój stepper od jakiegoś miesiąca stoi zakurzony! Proszę mnie zapisać! :)
Pasek wagi
od dziś zaczynamy !! weźcie te swoje zakurzone stepperki i do roboty wiosna tuż tuż , a lato puka do drzwi !!
i proszę was o zaangażowanie.. nie lubię jak grupa podupada ;/
ja też chcę:) codziennie mamy meldować czy wykonaliśmy zadanie?:) ja chcę żeby mi schudły uda... czy stepper na to pomoże? 
no to tez sie skusze :)
ale poczatki moga byc trudne ja ledwo 10 minut daje rade ;/
Pasek wagi
słyszałam, ze mogą wystąpić problemy z kolanami?
ja miałam tak, ze po tygodniu ćwiczeń musiałam przestać, gdyż strasznie mnie bolało lewe kolano... czy wiecie może czemu tak się dzieje? i to na pewno nie było przetrenowanie:) powinnam iść do lekarza?
cos tu cicho ;/
chyba watek upada ;/
Pasek wagi

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.