Temat: Dieta proteinowa - start 01.03.2011 kto z nami?

Cześć kochani.

Po długiej lektórze książek i artykułów na temat tej diety postanawiam zacząć już 1 marca.Ktoś się przyłączy?

W grupie rażniej :)

Pasek wagi
ja też nie mogę się doczekać. muszę w kompie poszukać plików z przepisami i wydrukować. Mam też wszystkie książki jakby ktoś chciał mogę przesłać.Chociaż muszę przyznać, że nie zawsze udaje mi się je przesłać. Moja poczta nie zawsze robi to co ja chcę :D. Wiecie, że jeszcze 16 dni do 1 marca??
Pasek wagi

Na forach i blogach jest dużo fajowych przepisów :)

Szczerze mówiąc to ja bym juz zaczęła, hihihi jakoś sie doczekać nie mogę.

Robiłyście już test Dukana?

Pasek wagi
a co to takiego? ;)

Jest to test wykazujący na podstawie różnych pytań ile np bedzie trwała każda z faz Twojej diety.Wyliczy dokładnie ile dni powinnas stosowac fazę udeżeniową.Pokaże równiez ile powinnaś schudnąć aby łatwiej organizm mógł tą wagę utrzymać itp.Bardzo fajnie pokazane wizualnie.

Pasek wagi
Doktor Dukan mi powiedział, że powinnam ważyć 66.2 kg... mi pasuje;)
To super :) mi pokazał trochę więcej ale i tak bede dazeyc do 60-65 :)
Pasek wagi
http://czympachnieuzakow.blox.pl/2010/03/Pierogi-leniwe-wg-diety-Dukana.html
polecam :D coś pysznego :D i bardzo szybko to się to robi :D 
Pasek wagi
no dziewczyny dopiero 14 luty a wy juz szykujecie sie do diety ktora zaczniecie 1 marca, podziwiam ja jak mysle o dicie to nie potrafilabym tyle do niej czekac a co do dukana to bedzie wam fajnie, zobaczycie ;)
Pasek wagi

Jako , ze jestem bardzo niecierpliwa dzis mały test deseru Dukana :)

mus cytrynowy ----> pycha!!!

 

 

przepis na moim blogu :)

 

wiem ,wiem pomarańcze sa zabronione ale zapomniałam zostawić plasterki cytryny do ozdoby :)

Pasek wagi
Cześć dziewczyny! Ja też dziś dołączam do forum, na diecie od 7.02. Waga startowa - 80,7kg, wczoraj -77, dziś- 76,3 kg. Trzymam się ale mam kłopory z wypróżniacie. podpowiedzcie coś. czy można łylkać błonnik? czekam na pomoc
Pasek wagi

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.