- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
29 grudnia 2014, 08:12
Zapraszam do udziału w nowej
Szóstkowej Akcji ZIMA 2015
Z NOWYM ROKIEM ZACZYNAMY GUBIĆ NASZE KILOGRAMY!!!
Czas trwania: od 01.01.2015 do 31.03.2015
Zapisujemy się tutaj podając swoją wagę wejściową. Pierwsze zestawienie w weekend:03/04 stycznia.
Następnie co weekend aktualizujemy wagę podając:
Waga aktualna:
Zmiana od poprzedniego pomiaru: opcjonalnie
Poziom zadowolenia: -10 / +10
Komentarz i zadanie na przyszły tydzień
Zestawienia staram się podawać w poniedziałki.
19 stycznia 2015, 10:18
Powodzenia z naleśnikami Ebek :)
marta, a u nas padać nie chce, a już ponad połowa stycznia. W nocy tylko przymroziło, auta trzeba było skrobać i tyle...
19 stycznia 2015, 14:16
hihi miało nie być o jedzeniu ale ja też chcę naleśniki, Marcelka podrzuć mi jak to nie problem przepis na priv... mam mięso z rosołu to chyba na jutro zrobię krokiety... i czerwony barszczyk do tego... matko, mam masakryczny dzień za sobą... , ledwo zipię... jeszcze 2 godziny, a tak w ogóle to od środy jestem na 3-dniowym urlopiku Fajnie, że podoba wam się mój narożnik i stoliczek... strasznie się cieszę tą zmianą... jakie ja mam tam cudowne miejsce do czytania... no miodzio po prostu... hihi
19 stycznia 2015, 14:20
luisko, ale na co Ty chcesz przepis? Na naleśniki po chłopsku?
19 stycznia 2015, 16:49
Dziewczyny byłam wczoraj w restauracji "Dobra kasza nasza" i jestem zachwyconA! Wzięłam sobie kaszę perłową z kurczakiem curry, czarnymi oliwkami, z cebulą i miodem- niebo w gębie, napawdę! Do tego był sos majonezowy, poezja :) Dzisiaj sama spróbuje zrobić to cudo, jak mi wyjdzie wrzuce przepis :)
19 stycznia 2015, 16:57
O kurde! Ale tu smacznie znowu! A ja taka głodna!!!
19 stycznia 2015, 19:33
Hehe... Znowu o jedzeniu ;)
Ciekawa jestem jakiej kaszy użyli. Ja ostatnio tylko jaglaną stosowałam, aż stwierdziłam basta i nagotowałam cały gar pęczaku...
PS. Myslalam ze to juz dzis, bo mialam skurcze, ale jeszcze musze poczekac. Gadam z mama, bo się pytala co i jak i mowie ze te skurcze mam, to byłam na ktg w szpitalu. Moja mama: no lepiej urodzic 20go sty niz 19tego. A to ja: mamo uważaj z komentarzami, bo jeszcze mogę dzis urodzic, poza tym juz mi wystaczy wiedza ze wolałabys wnuczke a nie wnuka. Moja mama: no dobrze, dobrze, ale lepiej zebys urodziła Koziorożca niż Wodnika.... Wymoczyc jej jezor w soli to mało...
Edytowany przez kateszka 19 stycznia 2015, 19:34
19 stycznia 2015, 20:09
Hehe! ale tu apetycznie, Jerzokb dzięki za tabelkę, póki co nic nie podaję, mam wagę od 67,2 kg-69 kg, co dzień inną, trudno nawet uśrednić. Z dietką tak i owak, raz lepiej raz gorzej, z kijami dzielnie ganiam co rano, oprócz weekendów, wtedy mogę to zrobić w ciągu dnia i w towarzystwie męża. Waga fajnie spada w tygodniu, ale dni wolne mnie dobijają, a to coś słodkiego, a to jakieś piwko i stoję w miejscu, echh. Całuję Was mocniutko, bo już oczy mi wysiadają od komputera.
19 stycznia 2015, 20:22
Zrobiłam- nie było tak pyszne jak w restauracji, ale bardzo dobre i sycace danie :))!
kateszka- kasza perłowa jęczmienna ;)
Bazowałam na przepisie z tej strony http://kiloprzyjemnosci.blogspot.com/2014/01/zapie... ale zamiast żurawiny dalam oliwki czarne, kurczaka marynowalam w miodzie i w sumie zamist 3 lyzek dalam 3 lyzki miodu, do tego byla cebula lekko podsmazona. I obowiazkowo sos czosnkowy- mogloby sie wydawac ze nie bedzie pasowal, ale omponuje sie idealnie i bez tego jest troche suche danie. A sos zrobilam z jog. nat+ jedna lyzka majonezu+2 zabki czosnku, troche soli.
Smaczego! Zróbcie, bo pycha! :)
19 stycznia 2015, 20:41
hihi miało nie być o jedzeniu a ja właśnie robię paszteciki i barszcz czerwony... przy garach jednym słowem ale jutro zumba po pracy, a potem urlop !!!!