- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
12 listopada 2010, 19:40
14 listopada 2010, 16:26
14 listopada 2010, 17:04
jestem
zjadłam obiadek pierś z kurczaka grilowana. Na noc wstawiłam ją w w marynatę olej, miód sół pieprz, bazylia. I do tego surówka z pora, pekinki i marchewki.
14 listopada 2010, 17:14
14 listopada 2010, 17:34
pestka dodałam Cię już do znajomych.
Wiesz ja zostawiłam na noc, bo wczoraj wyciągnełam z pudełka hermetycznie zamkniętego bo z jednej piersi robiłą sałatkę z gyrosa a drugą właśnie namoczyłam w marynacie żeby nie wyschał do dziś, anie się nie zepsuła. Ale wzwykle w przepisach widzę że wystarczy nawet godzina w lodówce
14 listopada 2010, 17:44
14 listopada 2010, 17:58
A ja dziś również skusiłam na dwa ciacha :D:D teraz to dopiero sie wyrzutu sumienia :P:P hehe
Jutro poniedziałek, praca... Więc i nie będzie czasu mysleć o jedzeniu :D:D z jednej strony to lubie weekendy, ale im mam więcej czasu tym więcej wymyslam i bardziej mi sie chce jeść :):) hehe