- Dołączył: 2008-12-20
- Miasto: Przy Szosie
- Liczba postów: 31256
26 stycznia 2009, 17:53
> To parrówki też można na proteinowej? Przecież to
> sam tluszcz...
Drobiowe można.
26 stycznia 2009, 17:53
Laura ma rację co do parówek ..ale jajka rozbełtane w mleku robię w kubeczku w mikrofali mam już jedną rzecz mnij do mycia bo jem odrazu z kubeczka:-)))))
26 stycznia 2009, 17:53
> Helenko robilas już ten majonez na parafinie? Jak
> smakuje??Jasne parafine to my z Helenką zużyły ale do czego innego hi.hi
26 stycznia 2009, 17:55
>
> > Helenko robilas już ten majonez na parafinie?
> Jak> smakuje??Jasne parafine to my z Helenką
> zużyły ale do czego innego hi.hi
>
>hiihihhihi Reniu jesteś niemozliwa ....pamietam
26 stycznia 2009, 17:56
>
> > To parrówki też można na proteinowej?
> Przecież to> sam tluszcz...Drobiowe można.
>
>Niezgodze sie z tym to najbardziej tłusta kiełbasa ,ja tez kupowałam dopuki nie przeczytałam składu,tłuszczu ful i zmielone skórki,a skórek nam nie wolno,teraz juz tego swinstwa nie kupuje
- Dołączył: 2008-12-20
- Miasto: Przy Szosie
- Liczba postów: 31256
26 stycznia 2009, 17:56
> Laura ma rację co do parówek ..ale jajka
> rozbełtane w mleku robię w kubeczku
> w mikrofali mam już jedną rzecz mnij
> do mycia bo jem
> odrazu z kubeczka:-)))))
I wychodzą Ci ścięte, taka jajecznica? Jeśli tak, to na jak długo nastawiasz i na jakim poziomie grzania ?
26 stycznia 2009, 17:57
no lecę na Brzydule... wejdę ponownie za 1/2 godzinki
- Dołączył: 2008-12-20
- Miasto: Przy Szosie
- Liczba postów: 31256
26 stycznia 2009, 17:59
teraz
> juz tego swinstwa nie kupuje
>Dzięki za informację, też już mam ich dość teraz. Najlepiej sobie samemu zrobić tak jak Bogna ma w swoim pamiętniku. Wtedy się wie co się je.
>
26 stycznia 2009, 18:00
tak .wychodzą ścięte nawet trzeba bardzo uważać bo mog ą za mocno sie wysuszyć ,,,ja tylko to robię na podgrzanie lepij częsciej otworzyć i zamieszac ...możesz co jakiś czss sobie zamieszac to zależnie jaką kto mam moć ja mam 900 mocy to potrzeba krutkiego czasu ale sprawdź