- Dołączył: 2008-12-20
- Miasto: Przy Szosie
- Liczba postów: 31256
26 stycznia 2009, 17:36
Najłatwiej do pracy chyba brać jajka, albo makrelę, może serek homogenizowany, i jeśli możesz warzywa, to jakiegoś ogórka , czy rzodkiewki, co tam Ci pasuje.
26 stycznia 2009, 17:38
ja nawet makrelę podgrzewam w miktofali i mam na ciepło objadek
- Dołączył: 2008-12-20
- Miasto: Przy Szosie
- Liczba postów: 31256
26 stycznia 2009, 17:41
> ja nawet makrelę podgrzewam w
> miktofali i mam na ciepło objadek
Przyznam, że grzanej to jeszcze nie jadłam
26 stycznia 2009, 17:43
hihiih Renia też nie hahahaha ja wszystko co się da podgrzxać to podgrzewam nawet jak miłam kota to mleczko i reszte jedzonka podgrzewałam
26 stycznia 2009, 17:45
Helenko jak byłam nad morzem to jadłaś swierzo wędzona makrele i była jeszcze ciepła ..stąd mój pomysł podgrzania w domu w mikrofali
- Dołączył: 2008-10-07
- Miasto: Jelenia Góra
- Liczba postów: 714
26 stycznia 2009, 17:46
Helenko robilas już ten majonez na parafinie? Jak smakuje??
- Dołączył: 2008-12-20
- Miasto: Przy Szosie
- Liczba postów: 31256
26 stycznia 2009, 17:46
> hihiih Renia też nie
> hahahaha ja wszystko co się da
> podgrzxać to podgrzewam nawet
> jak miłam kota to mleczko i reszte
> jedzonka podgrzewałam
A mnie to nie przyszło do głowy. Mogłam sobie parówki też tak zagrzać, a nie we wodzie
26 stycznia 2009, 17:47
> Reniu, a Ty na samych protkach teraz jesteś ??
>Nie jutro ostatni warzywny i treba by to wykorzystac
- Dołączył: 2008-12-20
- Miasto: Przy Szosie
- Liczba postów: 31256
26 stycznia 2009, 17:48
> Helenko robilas już ten majonez na parafinie? Jak
> smakuje??
Nie robiłam, ale wiem, że parafina jest bez smaku i zero kalorii ma, więc czujesz tylko smak przypraw.
- Dołączył: 2008-10-07
- Miasto: Jelenia Góra
- Liczba postów: 714
26 stycznia 2009, 17:49
To parrówki też można na proteinowej? Przecież to sam tluszcz...