Temat: Brzuszki od 25.01 do 25.02

Jedyną moją "dietową" motywacją jest ten portal. Ostatnio zaniedbałam się z ćwiczeniami bardzo więc pomyślałam, że mogłybyśmy zrobić ( popularny z resztą ) konkurs brzuszkowania od 25.01 do 25.02 
Jeżeli ktoś jest chętny to zapraszam do grupy :)

Zasady
Mogą być to brzuszki, pół brzuszki.
Codziennie piszemy ilość zrobionych w danym dniu a po " / " ilość zrobionych od 25.01  (na przykład 60 / 520)
Mierzymy talię i brzuch na wysokości pępka w dniu wpisania się do grupy a następnym razem dzień przed zakończeniem "konkursu"


Tabelka :)


ahaaaa no to teraz rozumiem czemu sie malo mecze przy pelnych :)

to w takim razie pozostaje mi robic i takie i taki e;)

Narazie byl rower brzuszki poteeeem , dzieki :)

spróbuj półbrzuszków, jak będziesz je robić energicznie na pewno poczujesz ból w brzuchu : )
Pasek wagi
29.01.2012

500/1000
Pasek wagi
29.01.2012

100/360
Pasek wagi

chuda.ja ogladalam Twoj album ze zdjeciami i teraz nie dziwie sie czemu robisz tak duzo brzuszkow przy tak plaskim brzuchu ;) Zawsze taki mialas? czy przez cwiczenia taki osiagnelas? U mnie to "jeszcze" tluszcz dochodzi i moze dlatego tak szybko sie mecze po 100 ;/

Pasek wagi
ech a ja 29.01.2012
NIC
oblewałam zdany egzamin :)
Pasek wagi
wczoraj tez nie robiłam, ale dziś dzień wolny tak jak i cały tydzień - ferii. :) Więc nadrobię te dwa zerowe dni.
ja za bardzo nie mam czasu:( -> sesja.
za to wskakuje na rowerek stacjonarny z notatkami w łapie i kręcę...
miałam o wieeele większy brzuch, ale jak schudłam 6 kg to się zmniejszył dzięki bieganiu : ) od niedawna co jakiś czas ale nie za często robię tam jakieś ćwiczenia na brzuch, więc zdążył się wzmocnić : ) np. robiłam kilka razy Mel B. na brzuch, ale za mało żeby były jakieś większe efekty, dlatego przyłączyłam się do Was, bo wspólne brzuszkowanie mnie motywuje i mam nadzieję że po miesiącu będą efekty : )

olgafigmat

gratulacje zdanego egzaminu ! : D a co to było?

Pasek wagi
100/400

ja chcę już wiosnę ! <3

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.