Temat: START 02/2012, duża waga:)

Hej, czy są chętni do grupowego odchudzania?:) Najchętniej osoby o dużej ilości kg do zgubienia. Razem zawsze raźniej:) Jutro startuję:)
Ja rowniez boje sie zwisow skory po utracie kg;
No i jak tam dziewczyny?:) oprócz zapisów to jakoś się nie udzielacie?:) Czyżby postanowienia noworoczne już wzięły
 w łeb?:P 
cześć u mnie dalej dietkowo  tylko zasmarkałam się na całego
tea jaką dietkę stosowałaś dotychczas ładny już masz spadek wagi
Hmm ja w 2011 schudłam ze 115 na 80 własnie, ale większość to kg po ciąży. Jak miałam trochę ponad 90 byłam na Dukanie ładnie schudłam ale potem miałam przerwę i kg szybko zaczęły wracać więc rzuciłam Dukana i odchudzam się zdrowo jedząc, ograniczając słodycze, cukier i tłuszcze niepotrzebne. Niestety ja jak to ja co chwile mam jakieś przerwy a bo urodziny, święta i sylwester więc co gubię to wraca... Dlatego piszę że zaczynam 2 bo do kwietnia bez  ani jednej przerwy planuje:) 
Więc szczerze jak ktoś chce zgubić kg to jak najbardziej polecam Dukana ale niestety w moim przypadku one zawsze wracały więc wolę powolutku ale do celu i na stałe a nie za chwilę powrót. Choć przyznam szczerze , że aktualnie trochę dietę opieram na Dukanie bo jem dużo białka licząc, że to mi jakoś pomorze i wykorzystuję niektóre zasady i przepisy z tej diety. 

Mamusia Kubusia ile ma twój synek? Ja też jestem mamą, mam 9 miesięcznego synka:) Są tu jeszcze jakieś mamy?:)
Mój synek skończył właśnie 11 miesięcy. To wstyd że przez tyle czasu nic z sobą nie zrobiłam... :(
Aj tam:) Na początku zawsze trudno się za siebie zabrać, a małe dziecko zdecydowanie utrudnia odchudzanie;/ Nigdy nie ma czasu na wymyślanie i gotowanie dietetycznych obiadów.
Co dzisiaj jecie? U mnie gulasz z kurczaka, buraczki i makaron pełnoziarnisty.

Ja zjadłam kaszę gryczaną ze szpinakiem. Wczoraj pojeździłam na rolkach, dziś raczej się nie da, bo mokro. To pokręcę hula-hop....
Pasek wagi
A szpinak jak przyrządzasz? Bardzo bym się chciała zaprzyjaźnić z tym produktem ale na razie wszystkie moje próby nie dają rezultatów:) 

Na maśle podduszam ząbek czosnku, dodaję rozmrożony (odcięknięty od wody) szpinak, trochę śmietany, sól i pieprz. Chwilę duszę. Można też dodać jajko. Tak przyrządzony szpinak jest apetycznie zielony, a nie jakiś okropny zgniłozielony No, ale ja zawsze lubiałam szpinak... Powodzenia !
Pasek wagi

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.