4 maja 2011, 10:28
ZAPRASZAM wszystkie chętne DO DIETKOWANIA I WSPOMAGANIA SIĘ
4 maja 2011, 11:50
Chlebek proteinowy zmodernizowany na przewage białka 5 jajek
2 białka
6 łyżek otręb ,ostatnio uzywam żytnie do chlebka
3 kostki twarogu chudego
1 podwójna pierś kurczaka
przyprawy wedle uznania,ja
a daje zioła prowanslskie sól,pieprz, kminek ,czosnek
wszystko mieszamy razem a na koniec ,dodajemy pokrojąną w kostke pierś ,i do formy
pieke róznie raz w 200 stopniach raz w 180 zależy,zamiast kurczaka ,może być tuńczyk lub surimi
Edytowany przez justynakima 4 maja 2011, 12:04
- Dołączył: 2010-07-25
- Miasto: Legnica
- Liczba postów: 4265
4 maja 2011, 11:50
A co wy mi uciekacie
Z tematu na temat muszę skakać
4 maja 2011, 11:56
.
Edytowany przez justynakima 4 maja 2011, 11:57
- Dołączył: 2011-02-09
- Miasto: Inowrocław
- Liczba postów: 106
4 maja 2011, 11:56
A czy tu chodzi o to żeby dieta była modna? :)
Według mnie to chyba jedna z niewielu sensownych i "błyskawicznych" diet. Poza tym czuję się na niej swietnie, potrafie kontrolowac swoje łaknienie npo i kilogrami lecą...nowe ciuszki!!! :)
- Dołączył: 2010-07-25
- Miasto: Legnica
- Liczba postów: 4265
4 maja 2011, 11:59
No przyszłam,przyszłam. Słuchajcie ( a raczej czytajcie) czy któraś z Was robiła może żółty ser dukanowski. Tego najbardziej mi chyba brakuje
4 maja 2011, 12:03
Masz racje Jamboree chociarz tu własciwie nie trzeba kontrolować swojego łaknienia bo im więcej białek w siebie wcisniesz tym ładniej waga spada ,jedyny mankamet to to że trzeba sobie co jakiś czas skontrolować Creatynine ,Cholesterol,oraz Mocznik we krwi,byłam na tej diecie prawie rok co kwartał robiłam sobie te badania ,wyniki zawsze były w normie,jednak lepiej zapobiegać niż leczyć,no i picie trzeba dużo dużo pić a dla mnie to kara bo mi sie nigdy pic nie chce ,więc wlewam hektolitry płynów w siebie i latam co chwile do kibelka
4 maja 2011, 12:05
Ja nie robiłam ,raz próbowałam u kogoś ale to nawet nie pachniało na żółty ser ,nie smakowało mi a roboty trochę przy tym jest
4 maja 2011, 12:07
Na razie zamykam pudło, potem jeszcze tu napewno luknę
- Dołączył: 2010-07-25
- Miasto: Legnica
- Liczba postów: 4265
4 maja 2011, 12:10
No właśnie. Z jednej strony bym spróbowała a z drugiej jak pomyślę o tym staniu przy garnku to mi się odechciewa. Chociaż wyczaiłam przepis na lazanię i ser by się przydał. Ale coś pokombinuję.