Temat: DUKANKA to jest to !!!!!!!!

ZAPRASZAM wszystkie chętne DO DIETKOWANIA I WSPOMAGANIA SIĘ
witam jak zawsze wieczorkiem- kochane jak robicie pulpety - co jest,,sklejaczem'' - skrobia kukurydziana ? Cieszę się  że wagi leca w dół wam kobietki- to takie mobilizujące - jutro wskoczę i oblukam co tam u mnie słychać. Zasiadłam nad budyniem i zabieram sie do pracy - długa nocka pewnie będzie...
Pasek wagi
> witam jak zawsze wieczorkiem- kochane jak robicie
> pulpety - co jest,,sklejaczem'' - skrobia
> kukurydziana ? Cieszę się  że wagi leca w dół wam
> kobietki- to takie mobilizujące - jutro wskoczę i
> oblukam co tam u mnie słychać. Zasiadłam nad
> budyniem i zabieram sie do pracy - długa nocka
> pewnie będzie...

Ja mam swoje mielone...tzn mielony kurak i kawałek schabu,albo chudej szynki...daję sól, pieprz suszoną cebulkę i więcej nic...swoje mięsko...jak powyrabiasz z 10 min...nie potrzebuje nawet jajka...czasem jak bardzo twarde dolewam troszkę wody...i bez niczego robię...wrzucam do wody z kucharkiem...gotuję...a później do zupki
a ja jeszcze do mielonych nie doszłam , koniecznie muszę wypróbować
hehe, pasek z wagą sobie jakoś tak przestawiłam przez pomyłkę, że wróciłam do wagi sprzed miesiąca- spojrzałam i zatelepało mną przez chwilę dopóki nie dotarło do mnie, że sama się tak "załatwiłam"  Szybko zmieniłam pasek
Agnieś...ja własnie wcinam z zupką pomidorową  zabieloną  łyżką jogurtu.
do pomidorówki też jeszcze nie doszłam , w piątek wolne więc zajmę się nowinkami kuchennymi
Córa....Ty jedz...bo sobie zaszkodzisz...jestes na najlepszej drodze do zastoju.

> Córa....Ty jedz...bo sobie zaszkodzisz...jestes na
> najlepszej drodze do zastoju.

potwierdzam, Ela- mamusia ma rację, mi też kazała jeść i w 2 tyg poszły 4kg które skąś przyszły mimo diety i jeszcze 2 kolejne .

Ja lubię zupkę z plastrem cytryny...tak lekki kwaśny smaczek...
Ja kiedyś dodawałam do mielonego mięsa śmieci i jajko...a teraz odpuściłam  je sobie...i robie z samego mięska...dziś zjadłam 6 sztuk...a mam jeszcze 7 ..ale to na jutro

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.