Temat: Menu -proszę o ocene

1.jogurt naturalny mały , ,5 orzechów ,łyzka miksu  ziaren sałatkowych .łzyka musu owocowego.2łyzki płatków owsianych 

2.kiwi

3.2 szaszłyki drobiowe .150 gram mieśa ,kilka pieczarek,papryka cukinia ,2łyzki bigosu ,mizzeria

talerz zupy jaglanej (bulion  z warzyw ,plus 2-3 łyzki kaszy jaglanej )

4.jako gotowane,kila plastrów szynki drobiowej ,rzodkiewki ,pomidor,kromka chleba orkiszowego

w ciągu dnia wypiłam 2 kubki siemia lnianego i łyzke oleju lnianego .

i o oczywiscie sporo wody .Nie za duzo węglowodanów?:p

Widzę że zjadłaś bardzo obfite śniadanie, nie jesteś przejedzona po takim obżarstwie? 

HelloPomello napisał(a):

Widzę że zjadłaś bardzo obfite śniadanie, nie jesteś przejedzona po takim obżarstwie? 

rano nie mam apetytu ,zawsze na czczo pije wode z cytryna i siemie lniane .a jakoś się zapycham

Wydaje się być biednie, mało - ja bym była głodna. Dużo robisz w ciągu dnia? Nie wygląda mi to na "za dużo węglowodanów" ale bez podania konkretnego rozkładu makr tak możemy sobie gdybać. Większości warzyw się do węglowodanów nie wlicza, chyba że zjadasz na kilogramy.

1000 kcal?

Jaka waga, wzrost? 

Pasek wagi

Wegli tu nie ma duzo, w ogole nei wydaje mi sie zeby tu czegokolwiek bylo duzo. Zbilansowane jest ok, w sensie proporcji bwt ale za malo kalorycznie. Na oko, bo liczyc mi sie nie chce. 

Pasek wagi

Zonda napisał(a):

Jaka waga, wzrost? 

166 58

Gab06 napisał(a):

Wydaje się być biednie, mało - ja bym była głodna. Dużo robisz w ciągu dnia? Nie wygląda mi to na "za dużo węglowodanów" ale bez podania konkretnego rozkładu makr tak możemy sobie gdybać. Większości warzyw się do węglowodanów nie wlicza, chyba że zjadasz na kilogramy.

moze faktycznie za mało .nie ,raczej mało aktywna jestem

Jesz mało, bo? Nie jesteś głodna, "nie jesteś głodna" czy "mało się ruszasz"? Nawet jak mało się ruszasz, to powinnaś pokrywać podstawową przemianę materii. Nie rób sobie krzywdy, poza tym wagę masz prawidłową.

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.