- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
5 listopada 2017, 10:58
Tak się zastanawiam. Leci sobie właśnie gdzieś w tle telewizja śniadaniowa i kobitka która tam gotuje pokazuje jak jeść zdrowo i tanio. Czy tak się wogole da? Przecież lepsze produkty są droższe. Makaron razowy chleb żytni olej lniany jest droższy niż chleb pszenny olej słonecznikowy i zwykły makaron. Więc siłą rzeczy musimy więcej pieniędzy zostawić w sklepie. Wydatki wzrastają proporcjonalnie do o ilości osób w rodzinie. Jak sądzicie? Czy dobra i zdrowa kuchnia może być tania?
6 listopada 2017, 15:08
wszystko zalezy od tego jak bardzo chce sie miec urozmaicona diete. aby codzienie jest mieso/ryby i warzywa trzeba wydac wiecej kasy, chyba ze ograniczymy wypady na miasto, gotowce, zamiast kaszy, miesa i surowki moge zrobic zupe za 8-10 zl na 2-3 dni dla 2 osob. tak samo moge zrobic placki ziemniaczane czy kopytka/kluski za grosze